|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem s gašenjem
Naime imam jedan problem sa gašenjm.Odem na start pa na turn off. Nakon nekog vrimena(možda 5-10 sekundi)on se opet upali. Kao da sam ga resetira a ne ugasija. Imam slijedeće: E6750 GA-P35C-DS3R ATI Radeon X1950 Kingmax ddr2 2 gb(pc 5300) Hvala na bilo kakvom obliku pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Koje napajanje? Inače može ti bit da ti je u BIOSu podešeno "wake on USB" ili "wake on LAN" ili nešto od ostalih "wake on" opcija pa si to provjeri i pogasi ih... Može ti bit i do gumba na caseu ako nije dobro spojen ili je defektan - jel ga možeš na tipku na casu normalno upalit i ugasit? Onda dalje može ti bit neka greška u power managmentu - možda ti je ploča neispravna ili joj treba novi bios...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Imam chieftec 450 w Imam pogašeno sva wake uo šeme. Tipku mogu normalno upaliti i ugasiti. Osim toga kada je i prisilno želim ugasiti on se ponovno upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za početak odspoji tipkalo od kućišta, ali ne vjerujem da će ti to pomoći jer bih prije rekao da je u pitanju napajanje ili ploča.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cek, jel imas distancere? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|