|
![]() |
#3933 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dobri su Heroesi, sad postaje malo zanimljivije, nakon uvodnih epizoda... Čuo sam na stranim forumima da bi u sljedećih par epki čak 2 heroa trebala umrijeti. ![]() Kladim se da će to biti oni meksikanci, brat i sestra, njihov storyline je užasno dosadan i niš dobroga se nije desilo od prve i druge epizode... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3935 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#3936 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() (gotovi su oni vec odavno) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3937 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
fanatičeeeeee, javi se da ti vratim devedeove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 |
Premium
|
Jel valja šta ta Eureka? Gledao sam malo jednu epku, nije mi se nešt svidjelo, u budućnosti nekakav gradić sa još jednim amer. kaubojom - šerifom, ranger walker. Ali opet neznam puno pa me nemojte drzat za rijec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3945 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#3948 |
Premium
|
Gledam na HTPC-u postepeno heroes. Danas sam se nabrijo, odgledo 4 epizode zaredom. Odlična je serija, Slyar, Hiro Nakamura, Peter, Nicky, crnac koji samo šuti i formatira ljude, klara - regeneracija epizoda 6 months ago sam zadnje gledao, gdje se objasnjavaju neke stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3949 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3950 |
Premium
|
Da, zbog štrajka scenarista tj. njihovog sindikata ili kaj već... Uglavnom, većina serija će biti time obuhvaćena, naravno, ako se situacija ne riješi do tada... Za Heroes su navodno već napisana dva scenarija 11. epizode, jedan je "normalan", dok je drugi završetak cijele sezone... Nadajmo se da će štrajk završit i da će se napraviti epizoda prema prvom scenariju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3952 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Primjerice ovo je jedna u nizu serija, koja Bionic Woman i društvo nadilazi u svakom pogledu. Fali im samo Jill Wagner. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3953 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Sad sam slučajno vidio da ima nekakav ciklus SF filmova na HTV2, danas je Armageddon. BTW Heroes postaju sve bolji.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 26.11.2007. u 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3954 |
Premium
|
uff armagedn,,,,,, bljaff uzhas da nema Liv Taylor bilo bi ga pretesko prezvakati,,,,,,, ameri i njihove "vizije" kraja svjeta uzhas...... eh i naravno ako ce ga netko spasiti to su njihovi "kauboji" tko drugi,,,,,,, bezveze...... je Syler vratio koju od svojih moci?? i sa je s........ lol toliko dugo nisam gledao da sam zaboravio kako se zove,,,,,, onaj lik sa je zavrsio u engleskoj,,,,,, je otvorio onu kutiju i saznao tko je i vratio se u USA?? Zadnje izmijenjeno od: speedy-3. 27.11.2007. u 11:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3955 |
-------
|
Nije još. Peterove dogodovštine se protežu kroz par epizoda. Daljnji detalji bi upropastili ostalima praćenje serije, a ja bi zaradil još jedno upozorenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3957 |
Premium
|
I eto završio ovaj Volume Heroesa... Dojmovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3958 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Nis, nisi! I ja pratim aktivno BSG (uz Heroje, Ncis, PBreak i ine). razor sam odgledao čim sepojavio i fakat mi je prehe**n. Nadam se da 4 sezona neće biti voda kao 3, ono spika oko moralnih dvojbi, međusobnih odnosa a od sajlonaca ni matice....
![]() |
#3959 |
-------
|
Nego, je bil opće prikazan i dal se da pogledat stanadardnim kanalim drugi dio Razera ili je štrajk sve to fino zamrzel? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|