|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Windows XP Update za Dual-Core
Znate li mozda da li ima update od MC za Dual Core Intelove procesore posto imam problema , jer mi multiplier stalno na 6x a morao bih biti na 8x , ponekad i bude no na par sec pa se vrati opet na 6x i tako stalno , pokusavao sam namjestiti u biosu no nije nista pomoglo , pa me zanima jel mozda ima sto god ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To ti je normalno tako Smanjuje ti se mnozitelj a tako i brzina procesora da manje struje trosi tj manje se grije. Pokreni neki stres test pa ces se uvjeriti da je sve uredu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne bi ti množitelj stalno trebao biti na 8x. Jer je normalno da padne na 6x dok nema opterećenja. To ti je feature Intelovih novih procesora...Najlakše optužit Microsoft. Zašto ne probaš Linux neki ili Mac OS neki, ako si toliko siguran da je do tvog OS-a ? ![]() P.S. E, kaj misliš koliko je ljudi pitalo isto ovakvo pitanje na ovom forumu ? P.P.S. Definitivno nisi isprobao sve opcije u BIOS-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
A ako oćeš možeš to i isključit u biosu. EIST se zove. http://www.intel.com/cd/channel/rese...eng/203838.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala na odgovorima . Stvarno nisam znao da je to tako napravljeno da kada nema opterecenja ode na 6x . A ovo da predem na neki drugi operacijski sustav ne dolazi u obzir ![]() Isporbavao sam dosta toga u Biosu i jos sam imao pomoc , no nismo uspili nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Matth€w spoiled the fun ![]() Tako ti je kod svih novijih Intelovaca. Sad kad si već to sredio, odi se barem educirat što je EIST i C1E. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|