Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.10.2007., 20:53   #1
DeVukic1987
Drift king
Moj komp

DeVukic1987's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Monitor

Pošto ovdje idu preporuke za kupnju. zanimalo bi me ako možete preporučit neki 19" LCD do 2000 kn. Gamer sam. Eh da, zanimalo bi me samo iz ve-mila, i da nije WS.
Unaprijed hvala...

Znam da je malo na pogrešanom mjestu tema no ...

Zadnje izmijenjeno od: DeVukic1987. 31.10.2007. u 01:09.
DeVukic1987 je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2007., 23:19   #2
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
pozdrav

Monitor Samsung SM 2032BW, 20" LCD, 2 ms, DVI, sjajno crni = 2.100KN u Ve-mil-u odličan monitor ako nije problem 100 "krznaša" ili
Monitor Samsung SM 206BW, 20" LCD, 2 ms, DVI, Premium stand=2.100KN

ima još ali mislim da je ovo odličan izbor.(naravno ima i boljih).

Nekako mi se ovi više sviđaju od 19" monitora.
ECHO je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 31.10.2007., 00:58   #3
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
mozda mu treba 19" 4:3 format.

meni nije jasno zasto naglo se toliko forsiraju ti WS monitori? ja ga isto koristim i ozbiljno se bavim misljenjem da se vratim na 19" 4:3 EIZO.

mislim, uzasno velike rezolucije za koje vecina nema potrebu, ako si gamer moras imati ***enu grafu da bi to potegnulo, ako nije u nativnoj rezi slika izgleda za ****c u vecini igara, slova su ***eno mala na svemu manjem od 22", web stranice izgledaju isto bezveze, jedino kad se korisit pivot izgledaju super, ali ovi jeftiniji monitori nemaju tu opciju.
isto tako se kupuju ovi proizvodi upitne kvalitete, na kojem mozes dobiti ovu matricu ili pak neku desetu. mislim za te pare ako jos malo nadodas si kupis jedan Eizo, na kojem boje i slika izgledaju kao da ih piccaso osobno naslikao.

e da, i jos jedna svar. prije su bili svi zadovoljni s 17", 19" je bilo u vrh glave, sad naglo svi hoce 22"+, a monitor im je jednako udaljen kao sto je bio kad su koristili 17". ono wtf??

znam da sad generaliziram, ali sam morao ovo izbaciti iz sebe, zato sto mi na ovom glupom laptopu nis ne radi u nativnoj rezoluciji, a onda stvarno izgleda za ****c, pocevsi od WoWa, do w3a etc. sad mi je psu zao sto sam prodao svojm komp i poceo korisiti ovo smece, ne znam koji kreten ovo cijeni 11500kn. kao satro dobijes x1300 grafu s njim, a nemre pokrenuti cod2 kako spada, u najmanjoj rezi s najmanjim detaljima igram je ne igriva.

cim skupim pare kupujem neki komp s 19" ekranom, nekim kvalitetnijem i to je to.

malo sam se raspisao i otisao u OT, oprositite, ali moram sam ovo izbaciti iz sebe. nemoj te se obazirati, vecimom su to gluposti.
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 31.10.2007., 12:42   #4
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor tdominov Pregled postova
Monitor Samsung SM 2032BW, 20" LCD, 2 ms, DVI, sjajno crni = 2.100KN u Ve-mil-u odličan monitor ako nije problem 100 "krznaša" ili
Monitor Samsung SM 206BW, 20" LCD, 2 ms, DVI, Premium stand=2.100KN

ima još ali mislim da je ovo odličan izbor.(naravno ima i boljih).

Nekako mi se ovi više sviđaju od 19" monitora.
to su 20" wide a ne 19".....2032bw bi bio bolji izbor jer (po 100-ti put) uvijek dolazi sa samsungovom matricom dok su u 206bw trpali i druge, lošije matrice..osim toga 2032 je naslijedio 206-cu...btw, čovjek je napisao da NE ŽELI wide...ako mora bit vemulj, ja bih birao nekog Philipsa jer su u tom cjenovnom rangu najbolji...dakle neki Philips 190X7FB (2250kn) ili ako bas mora do 2 soma kuna onda Philips 190C8FS (1650kn)....
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2007., 11:18   #5
BADSIM
Premium
Moj komp

BADSIM's Avatar

Datum registracije: May 2002
BADSIM je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori