|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
isplati li se 2900 ili 8800
dali bi mi se isplatilo mijenjati karticu na ovoj mojoj konfiruraciji iz potpisa misli ubosti jos 2x 512mb i neznam koju karticu 2900pro od sapphire-a (vjerojatnost 70%) ili neku od 8800 (30%) i dali bi trebao mjenjati napajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Prema dosta testova 8800 GT rastura a i ne troši puno, navodno je dovoljno 26A na 12V (ukupno) pa nebi triba kupovat novo napajanje. Jedina mana joj je zagrijavanje ali ako može to podnit... ![]() Ako si zapea za ati onda sačekaj HD38xx jer bi tribala bit po potrošnji tu negdi sa 8800 GT a zagrijavat se još manje. Ali se također šuška da je slabija od 2900... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
pa pricekaj malo da vidiš kakva ce biti 8800GT, po prvim reviewima bi trebala biti strava, samo da dođe u nase trgovce da vidimo kakva ce cijena biti.. ja planiram novu ubost tamo oko božića.. a trilema je 8800GT/2900pro/HD38xx..vidjet cemo kakve ce biti kada izidu van ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
u nekim situacijama je sporija od 8800 al sve u svemu... uzmi si 2900.. nece ti bit zao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kupio sam (i svoju prodao) za sebe 2900pro sa 1gb, a za frenda (zippo) sa 512 ddr3. On ima skoro pa istu kunfu ko ti (Dfi, 4200+, 4xkingmax 500mhz...itd) i sve je to u funkciji. Nista ne brini, tvoj proc je dovoljno jak da potjera tu zvjerku od grafe. Preporuka.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|