|
![]() |
#92 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
kako mislis Bolji ? ja bi sapphireu dao prednost jer dolazi sa 2 god. garancije , dok powercolor sa samo 1.5 god. u vemilu , mozda po kvaliteti ce mnogi reci da je powercolor inferioran , da im kartice odlaze i da ne radi kak spada , ali sve je to isto . ova konkretna kartica je tako jeftina jer nema temp. senzor , cooler je vrlo jednostavno i jeftino rjesen , ali sigurno vrijedi te novce . zato sam se i sam odlucio za takvu ali sa 256mb . Koju god uzmes - dobro ces napraviti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Hejter
|
Po meni nema , imao sam asus 7900gs i x1950gt , i meni je to sve tu negdje jer igram na takvoj rezoluciji 1280x1024 i takvim detaljima da mi obe su isle bez stekanja i samo to mi je bilo bitno . ima na netu dosta usporedba , cesto je ati u prednosti , ali cini mi se da je stvar osobne preferencije sto uzeti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
7900GS->X1950GT->7900GT->clockana 7900GS->X1950Pro->7950GT->clockana X1950GT->clockana 7950GT->X1950XT. Tako ide raspored snaga u novijim igrama ![]() Je li sad jasnije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Hejter
|
Za klokanje grafe ne trebas biti ni Pro ni XT ni Gt , samo ti treba jedno 20 minuta vremena i nadjes za grafu koji joj je max. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
ma dobro, nego sam mislio na grijanje graficke, citam postove i svi imaju neke zalmane i sl. pa sam mislio da se i nemoze bas nesto dobro OCat sa stock coolerom. necu te vise zamarat, hvala na odgovorima:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Lud sam pomalo stvarno od ovih grafa,može li mi netko napisati da li je 420W chieftec dovoljan za ovo čudo..imam agp x1950pro..od msi-ja..i srušio mi se, čitaj freezao komp,i WoW već 5,6 puta..dok sam imao x800xt pe..radilo je sve ko nuklearka..a sad,kao i kad kupiš nešto novo,svaki put problemi.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma ja sam garant nešto krivo spojio..čitam da idu 2 molexa u x1950pro..a ja dobio adapter sa samo 1 molex izlazom,drugi kraj ide u grafičku..i drukčijeg je oblika..ne znam kako spojiti 2 molexa da dobiva 2x18A struje na 1 ulaz...na tom adapteru.. možeš mi to molim te pojasniti..ubijam se s tim pola dana već... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Mislim da to za grafu ne bi bilo ni najmanje zdravo ![]() Ruši ti se najvjerovatnije zato kaj je ATI malo zeznuo podršku za AGP grafe u zadnjih par revizija drivera...probaj zadnje Omega drivere-navodno je nekaj fixano.
![]() |
![]() |
|
|