|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
FIA GTR2 preko hamachija - ajmo zainteresirani.
ajmo ekipa, ako ima zainteresiranih da se baci FIA GTR2 preko hamachija, neka napiše ovdje, pa da pokušamo dogovoriti kakve okršaje.. sve što vam treba je igra, hamachi, pristup netu (ADSl) i volan po mogućnosti da vidim da li bi bilo zainteresiranih... ako slučajno znate za neku drugu mrežu na hamachiju gdje se igra GTR2, slobodno ovdje napišite... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
e pa vidis dobra ideja, ak nađem gdje igru instalirat cu pa ti javim ovdje ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
što je hamachi ? ja bih rado igrao ali imam kopiju igre pa neznam jel mogu na netu to igrat..što se tiče adsl-a..imam ga..ako može ko reć mi bil ja mogo igrat pozdrav ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Lika u mom srcu
|
original igra je potrebna samo az online igranje, a ovo o čemu pričam nije online u punom smislu, već simulirana mreža. skineš s neta maliprogramčić zvan Hamachi, instaliraš, i dalje skužiš sam. može ujutro u 11h? ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
butete to vozili i iduci mjesec?? (sad jos nemam igru a ni prometa da ju "nabavim") |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
|
1. gabre 2.vejita 3.radoznalko (samo da mi kažete kad se igra i što da napravim )i znam samo 2 staze - alderton (ili kako li već) i barcelonu ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako more ovu subotu ili vec kada tako da nitko neradi ili skola ili vec kaj (da se otrijezni od petka ) and yea daj ti gabre kreiraj sve mrezu i podjeli nam podatke da neradimo sve u zadnji cas.
|
|
|
#17 |
|
Premium
|
evo subota je..onda..kada možete ? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
I ja bi vozio, kad se vozi? Nemam nikakav patch. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Lika u mom srcu
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Premium
|
prošla je subota..i šta sad ? oće li se vozit i kad ? ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni nije jasno zasto forsirate GTR2+hamachi kada mozemo igrati rfactor kojem netreba hamachi nego direkt na server i jos rfactor ima bolji netcode i vise modova i staza. Sto je najbolje ima vec dignuti server sa F1 79 EDIT: ako cemo vec voziti GTR2 moze on i bez hamachija samo se moramo dogovoriti
jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 28.10.2007. u 14:36. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ako ste za rFactor 1979 Grand Prix 2.0 mod onda bi se i ja prikljucio...ali za gtr2 ne... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
1. Gabre 2. Vejita 3. radoznalko 4. Tom3000 5. Zackoj 6. tomasini Eto malo smo se družili na stazi, bilo je sitnih problema s teleportacijom al dobro, bitno je da smo spalili koju gumu i ispustili nešto plinova u atmosferu. Kakav je rFactor u odnosu na GTR2 što se grafike i fizike tiće?
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 29.10.2007. u 02:19. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
U gtr-u je za_eb zbog osjecaja da su auti preteski i jako inertni u factoru je to bolje rijeseno. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
rFactor ima masu modova...treba se dogovorit za mod i probat... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
U rFactoru mi je Gallardo Challenge 2.0 bio yeben mod. Makar bi za online možda bilo bolje staviti neke sporije aute npr. Skoda Octavia Cup 2.0 u kombinaciji sa Mountain Sprint Four Season 1.1 (brdska staza). Pogledajte si malo na www.rfactorcentral.com ako vas zanima, dosta dobrih modova sam našao tamo. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|