|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Izašli katalisti 7.10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa vec postoji tema! Zasto nova? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Untisumporairudovog ![]()
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
"Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures." Bogte...pa to imamo već sto godina...neš ti novosti... ![]() bdw-baš gledam ono kaj piše pod Known Issues Under the Windows XP Operating System-nekak mi se ne čini da su sredili Tv-out??? Navode dosta problema sa tim...
![]() |
#6 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
btw, za TV-out, možda nekome pomogne: http://support.ati.com/ics/support/d...task=knowledge |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
|
Čekam da se jave Gabre i ostali nesretnici kojima nije šljakao Tv-out ![]()
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
uh evo skinuo i idem odmah odvrtit 3Dmark da vidimo točno kakve koristi ima od ovoga baš me ludo zanima,nadam se da će ovo konačno biti pravi drajveri kakvi su trebali od samog početka biti, a ne ono iz goreg u gore........... EDIT: što se tiče 3DMark-a dobio sam čak cijelih 28 bodova više!?!?!?!?! ajd nadam se da je za igre puno bolje nego za njega optimizacija napravljena...
![]() Zadnje izmijenjeno od: thedman. 12.10.2007. u 01:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
zasad sam probao WoW na Visti x64 i mogu reći da puno bolje ide sa ovim driverima nego 7.8 tak da je preporuka ove stavit ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Review drivera na PC Perspective: http://www.pcper.com/article.php?aid...e=expert&pid=3 ''The real magic of AMD's Catalyst 7.10 update comes when you plug in a second HD 2900 XT card -- our CrossFire experiences with this driver were WORLDS above what we had to deal with on the 7.9 driver revision. In all of our games we saw notable improvements in the scaling of CrossFire and in some cases turned a negative performance gain into a strong positive one. In Bioshock we saw a 54% gain in CrossFire performance, in Company of Heroes we saw a 73% gain and in World of Conflict a 93% gain. The other two titles, Call of Juarez and Lost Planet, which already had CrossFire scaling with the 7.9 driver, still saw improvements of 9% and 20% respectively when tested with the new Catalyst 7.10 drivers. ''
![]() |
#15 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Stavio umjesto 7.9 , razlika minorna u sintetici , stalker kasnije moram zavrtiti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
![]() |
#20 | ||
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Instalirao, imao 7.9, vista x64... Nakon dugo vremena sam ponovo instalirao ccc... Malo korigirao opcije i World in Conflict počeo letit... Kasnije sam kužio da mi je uključeno u njemu sve na max, zato i nije radi baš bajno, ali sada radi ![]() Što ja znam što da vam još napišem, super za atija što napokon ti driveri fercaju kako spada, sjećam se davnih dana kada sam brijao samo na nvidiju i ne bi se natjerao na ati jer je netko stalno brijao na neke drivere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
koje smeće od CCC-a, danas sam tri put morao reinstalirat windoze, i sad evo sve fino radi, ok, radi CCC, resetiram komp, i izbaci mi: CCC ERROR - cannot ... bla bla.. e, skoro sam razbio monitor! pa koji mu je ****c, instalirao san sve NET 1.1. 2, 3., c++ redistrutable... radi, i onda samo više neće i baca error!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|