|
![]() |
#10681 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Bolonjez na Prigorski...oće reć da se uz mljeveno mješano nakrka i zapeće hrpa špeka /pancete ,narezana na male kockice i to se sve skupa smulja pod paradajz ,ribanu žutu mrkvicu(korenček), i kad je prikraju posipa sa kravljim sušenim sirom umjesto parmezanom... za šalatu Endivija nareckana na rezance sa par hrga češnjaka i zaćinom za salatu po tome.... Jr je rekel da bu "eskiviral" zadnji sat da stignemo skup doma.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10682 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Danas sam se malo "mucio" sa jednom "gomilicom" sekelji gulasa, cisto onako da prezivim do 7 navecer. Onda idem do nina, njegova zena ce spremiti pizzu za dva debela prasca ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10683 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo upravo sam izmjesio tjesto svojim njeznim ginekoloskim rukama ![]() Edit: Morat cemo jednom i ovo probat Mc Donalds - Pizza
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 25.10.2007. u 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10685 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10688 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Ovako to izgleda, nino na djelu http://xs120.xs.to/xs120/07434/ruke1.jpg ![]() @edit privlacno djeluje ta mcdrek pizza ![]()
![]() |
![]() |
#10689 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Prekrašno, onda su Žderonje uistinu druženje na "višoj razini" ![]() No, natrag na žderonje: Baš nedavno smazah lignje toliko hvaljene od Hamm-a..i ono, bolje su nego u sc-u ali nista extra imho...jos kad sam se sjetio da zg bas i nije na moru te da bi mogle bit uhvaćene i lani... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Fatal. 25.10.2007. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10690 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Joooj, strašno.
Bio sam danas kod nefrologa. ( Ne nije to doktor koji gleda mrtvace. ![]() Izmjerio mi je tlak 210/135 i htio me je zadržat u bolnici. Ali sam ga uspio uvjeriti da mi je slabo jer mi je tlak pao sa 225/150. Uglavnom morao sam od danas opet na bolovanje uz napomenu doktora:" Strogi dijetalni režim. Ograničiti soli, ne piti mineralnu vodu". ![]() Sad sam u bedu jer nesmijem piti gemišt. Neznam kak ću se naviknut na čisto vino. ![]() Uglavnom dobio sam tableta za izliječiti pola sela, a idućih tjedan dana moram hodat na pretrage. Najgore mi pada staza za hodanje. Izgledat ću tamo ko Dart Veder. Mislim i ovako se uspušem ko da dišem preko maske. ![]()
![]() |
#10691 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10695 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Rakija i votka spuštaju tlak. Pogotovo votka.
![]() |
#10696 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Ona elegancija kojoj se vide rukice i ravni trbuscic sam moja malenkost - ja ![]() ![]() ![]() @edit ubio sam se pizzom ![]() @AMD ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10697 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
joj amdejac, pij gemišt z običnom vodom, znam da nije to to al opet najviše sliči na gemišt.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10698 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10699 |
herr Flick
|
Njub, njub nego sta ![]() ![]() I obavezno Zuju da te ohladi nakon slijetanja ![]()
![]() |
#10700 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja njub, a vi kečap stavljate ![]() Zato ide feferon, i papar jer i on da još malo okusa. Pihh ja njub ![]() Tražim doma sliku di me stari slikao kad sam bio mlad sa jumbo pizzom ispred sebe ali ju nemogu nač ![]()
![]() |
#10702 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#10704 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kak vi mene h***ete s tom hranom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10705 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
meni sad tako sline cure ![]() ![]() sva sreca da za pola sata idem na neki sastanak u grad pa cu svratiti do neke pekare ![]()
![]() |
#10706 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10707 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Već sam bio kod doktora i vratio se sa 6 uputnica. Nisam niti znao da postoje takve pretrage. Danas nesoljene dinstane mahune. Neznam kakvoga bude to okusa, ali rekla mi je moja doktorica da se ne zaj.....m jer da imam sreće kaj me već nije šlag strefil.
![]() |
#10710 |
PizzoZder
|
Ti posaljem ja morske vode pa u njoj skuhaj ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|