|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
K7T Turbo VIA KT 133A
Da li mi netko moze reci koliki ide najjaci procesor na ovu plocu ako stavim novi bios? Da li bi mogao staviti kakav XP? MSI K7T Turbo KT 133A.... da li je netko imao iskustva s tim da ne kupim pa se zeznem,,,, HVALA!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A da odeš na stranicu proizvođača svoje ploče:confused: , ajde bio sam ja i na http://www.msi.com.tw/program/produc...-6330%20Ver3.0 piše da ako ti ploča ima PCB 3.0 sa BIOSom W6330VMS.360 da na nju ide maximalno Palomino AthlonXP 1800+
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Puno ti hvala trazio sam ali nisam mogao bas naci.... a da li ja mogu onda overclockat taj proc i da li ce mi to maticna izdrzati?
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
E to će ti odgovoriti neki AMDovac, ja sam ti iz intel "bande", onaj kaj ispod oka gleda onu AMD "bandu" ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Na tu plocu ide i 2100+ bez beda. Procackaj na groups.google.com, grupa alt.comp.periphs.mainboard.msi-microstar, sve ti pise..
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ej hvala na obavijeti,sada sam bio tamo i ja to prvi puta vidim tako da mi skoro nista nije jasno.Nesto mi se skidali i otvorio outlook pa je skidalo nekakve grupe nesto sam isprckao i nesto procitao ali evo sada sam procitao u jednom postu na jednoj stranici da je jedan uspio overclockati Palomino na 2.4 GHz E sada mene zanima ako ja recimo kupim XP 2000+ i idem ga clocati na vise recimo otprilike 1900MHz to je negdje oko 2400+ (ako sam dobro to skuzi iz onog posta) sta se moze dogoditi ce ploca riknuti ili ce se resetirati komp ili nesto slicno....???? Ili mozda osjetim miris plastike i vidim kako se ploca u tekucem stanju izlazi kroz otvore kucista ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Pošto imaš 133mhz sabirnicu mogao bi MOŽDA i thoroughbreda samo pitanje je koje voltaže ti podržava matična i onda ti neče pisati nigdje pr več stvaran takt, no to ti nema veze. Moj frend ima kt133(nije a) i fura applebreda i piše mu xp 1900+ (imaju isti takt) tako da bi tu mogao malo eksperimentirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Da li je applebred ustvari DURON?
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 13.02.2004. u 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Da
![]() |
![]() |
#10 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma izdrzi maticna i 500Mhz vise nego sto pise ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
http://www.msi.com.tw/program/produc...-6330%20Ver3.0 i tamo pise da na moju plocu nejde niti ovaj Duron kojeg ja imam...kupio bi proc na 2100+ t bred b serija pa me zanima ako mi ide to na plocu,ima li netko vremena da mi pomogne? Malo sam procackao i nasao ovo: I tried a 2100+ and a 2200+ and both work PERFECT in my K7T Turbo limited edition. Like I have said before, I think Microstar to sell the "Limited Edition" so it named it as such to make people think is was a special board. Now they tell all that the LE will not support anything higher than 1800+. I have tried all CPUs from the 1800+ to the 2200+ and all were perfect. Make sure you have the latest bios, 3.5. Hopes this helps alot of you, take care. STA MISLITE DA LI SE MOGU OSLONITI NA OVO I BACITI 400kn??!!
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 17.02.2004. u 23:56. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|