|
![]() |
#901 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A nije loša ni naša linolada! Najbolje je po ljeti kada se ne opijaš nego si doma jesti u kasne večernje sate sladoled od tri litre iz kantice s velikom žlicom! ![]()
![]() |
#902 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pušenje
Cigarete? Drek! Ja si fino složim Lulu zadimim celi prostor ko paran lokomotiva i đenja!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Pušenje
Citiraj:
... samo je bad kad nisi student pa imaš pun k... posla. kad dođeš doma, umjesto da odeš na balkon, zapališ ko čovjek i uživaš u friškom zraku i dobroj mjuzi moraš raditi. koma. i onda 3 tjedna piz..š zbog toga tak da se moraš odat donekle sličnoj soluciji. užas. inače, upravo sam čuo da metallica dolazi u ZG... i to otprilike isti datum kad i maiden prošle godine.... kako zakoooon ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
ono ispred konpjuktora
|
METALLICA U ZAGREBU !!!
da, istina je !!! 27.06.2004. - nedjelja (maiden je bio 26.06.2003. - četvrtak) zg i bg su naknadno dodani u st. anger turneju. a pazite ovo... predgrupa je Slipknot !!!!!! ZAKOOOOON detalji će biti naknadno objavljeni. http://www.metallica.com/index.asp?item=1894 http://www.muzika.hr/default.aspx?id=1086 BTW.. ja idem. mogu se kladit da će bit na Radniku ko maiden. RAK jel imaš koju sobu viška ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Vidimo se na koncertu!!! ![]()
![]() |
#906 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: METALLICA U ZAGREBU !!!
Citiraj:
![]() Hojza...a da otpišaš s OT??????? ovo su ipak Žderonje!!!!!!!! mislim...od svuda nas terate u Naše okvire...ne,pa se sad zgubi odavde il brzo 3 recepta serviraj...sam da su od puajceka..ili nebuš dobilUT2k4!!?????komprende? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() Jel ste vi svjesni opasnosti kojoj se izlažete? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#910 | |
Prigorec po defaultu
|
navek se pravi pajdaš pojavi...
Citiraj:
evo vidite...taman kad sem pomislil da bum moral svoje skupocjene ruke z volana skidati,javla se Mlada Sila Nečista!!!!! he.he.....Paske je Žderonja...Cepljeni...njega si ja polafko ..na slamčicu prispodobim...a za druge...hmmm?...a pogleč,moramo videti kulike moreš spiti i pojesti na svoj račun,a mi ti bumo zdušno Forhaltali...ak si skupil bliže stotki,ak ne vidiš Pišu od trebuha..onda si fakat za nas!!! ak ne .... ![]() ![]() ![]() Znaš ..imame ti mi puno zahtjeva za članstvo..mislim ,ono ak buš kaj podmazal zi kakovom hrskavom kojžicom il Janje Jankom ..obečamo ti da bu tvoj zahtjev za članstvom dubokoumno razmatran/posebno nakon 3-4 runde!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Magister Mundi sum!
|
A hebemu ![]() ![]() Mislim , mogle bi ja to nabaciti ali ljeto se bliži pa neču takav na plažu , ipak imam 18 ljet i još moram okolo loviti ribice na dve noge ![]() Lako vama ke ste oženjeni , pa se netrebati brinuti za trbuh ![]() ![]()
![]() |
#912 |
ono ispred konpjuktora
|
e mitzek... ademipopushi. kaj sad tih par postova? necemo se sad zbog toga zafrkavat, ne? inače sad sam čuo da se na njuzima priča da je metallica otkazala (a znamo kolko su njuzi vjerodostojni) inače ja bum imal istu shemu ko i godinu dana prije... 2-tjedna apstinencija od metallice, na poslu lagano zagrijavanje pivama, 4:00 ide se na jarun (na klupice di nikoga nema) - 2pive ![]() nakon toga u Radića na klopu polako prema koncertu popraćeno s galonima pive na koncertu popit bačvicu-dve i ![]() za vrijeme koncerta još par pivi dalje kamo noge odnesu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() To se oni same zmišlavleju ![]() Samo ... kaj, je....žderonje su za Zagorske popefke, a ne laganu muzikicu ala Metalica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
ono ispred konpjuktora
|
![]() e, ljudi... ajmo sad definitivno. tko može doći u desetku 20.02.2004. s početkom u recimo 17:00? daklen, to je petak pa ako ima zainteresiranih da to bubnemo kao službeni datum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Headbangig Grunf!
|
Mali OT!
Sam kaj mi kod sveg tog kaj se tiče metallice ne šmeka je St.Anger drek!Ja ko stari Metalac to odbijam nu-metal smeche! ![]() ![]() 20.2. ke Petek, jeste vi normalni vu Petek u Cenera na cajke!Lomim čaše ruke mi krvave, Suzama si lepila tapete! ![]() ![]() Bolše neki četvrtek ili tak nekej sam moram videti kad delam!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Moderator
|
Re: Sastanak forumaša !
Citiraj:
Nemojte mislit da sam vu kazni ili da me žena ne pusti, neg' sam bogec bistrički kaj mora delat od 16.00 do 00.00. ![]()
![]() |
![]() |
#918 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Sastanak forumaša !
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Headbangig Grunf!
|
Re:Re:Re:sastanak
Je moj AMD jednino kaj ti mam za reć je P.A.T.I. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
ono ispred konpjuktora
|
Re: Mali OT!
Citiraj:
.. al ono... na to se mora ići... kaj misliš da ne odeš, a oni da odsviraju 2-3 nove, pa sandmana, pa unforgivene, pa one, pa sanitarium, pa sve moguće dobre stvari ?!?!? pa glavu bi si propucal ! inače klopali budu se hambiiji i pila... pifa !!!! ok, onda kaj da se okupimo u četvrtak (19.2.2004.) ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Headbangig Grunf!
|
Re: Re: Mali OT
Da nei dem zbog St.Angera na Metallicu??Kaj ti je onaj pol metrofski hot dog vudril u vugle? ![]() Četvrtak može sam kaj ja dojdem oko 19.30 19.45 jer delam do 19h! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Prigorec po defaultu
|
![]() blizi se proljece ,lijese vrijeme...apetiti rastu......za one koji neznaju...moja topla preporuka da svakako posjete i uljepsaju svojim trebuhima dan..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Guest
|
Evo, da se i ja javim. Mitzek, jesi bio u "Ladanjskom raju" u Mariji Gorici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: heto...da prekinem ove OT na zderonjama....
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() btw,ja zivim 2 brega sjevernije!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Guest
|
E, Mitzek, nisam znal da si mi sused ![]() Gazdarica je prava, ne upravlja restoranom, nego i cijelom općinom. I to dobro, dovukla mi je asfalt do kuće i još popravila prilaznu cestu... ![]() Bio sam tamo par puta, i svaki put sam ostao paf! kad sam vidio odrezak... Pa to nije odrezak, to je plahta od po kvadrata... I još restani krumpir... i salata... i ambijent... i možeš se za 80 kn bogofski najest i napit... Istina je što ljudi kažu, ako se hoćeš dobro najest i napit, makni se od Zagreba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Pa kaj ne veliš...ja sam (kad sam u tom kraju) u Svetom Križu ![]() Moramo napraviti jedan prigorski klan ![]() Mitzek, AMD-jac, Paške, ti, ja...jebate ![]() ![]() ![]() U biti meni Ladanjski paše-i na sve četri sam do doma za par minuta... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#930 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
a za klopu.......hmmmm treba cim vec sporedbi napraviti!! @Sky-ja sem vu Puschi..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|