|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
LCD 22" BENQ FP222WH, 5ms, 1680*1050, DVI, HDMI
bok ima li tko ovaj monitor da me prosvijetli koje su mu prednosi/mane te dali je pogodan za igranje jerbo nebi zelio da mi se ghosta slika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pozdrav evo ja imam taj monitor i mogu reći da je monitor za ono kaj ti trebaš čisto ok. Monitor ima manu kaj se ne može podešavati po visini i malo mu je lošija plastika ![]() Monitor je poprilićno ugodan za rad. Uz monitor dobiješ manual/cd/dvi kabel Na stolu Pogled s boka 1 Pogled S boka 2 Guza Ako baci oko na sliku s guza iza natpisa benqu su rupice za wallmount ili na neki drugi stalak eto tolko od mene. Lp P.S-imas i 22"philipsa za koje kažu da su dobri..tj.bolji od ovog benqua. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Imao ga priliku koristiti i slažem se svime što je Hamm rekao. 22'' Philips dobiva dobre komentare od svih sa ovoga foruma tako da ni sa njime ne možeš pogriješiti dok Samsung 223BW očito ima problem "zujanja",ali ako ti je bitan dizajn onda je tu Samsung NO.1 . (to su recimo tri 22'' modela koja su trenutačno najisplativija za kupiti) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
hvala decki na komentarima uzet cu taj benq ili philips 220WS8FB najverojatnije cu odluciti na licu mjesta kad ih vidim uzivo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
cisto sumnjam da je toliko bolji ali nikad se nezna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
@Hamm...cisto sumnjam da je nesto osjetno bolji...ti TN 22-eri su svi tu negdje...nijanse |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|