|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
thermalright
Šta kažete na thermalright sk900a? Koji ventilator da stavim na njega, za početak mislim staviti sadašnji ventilator sa titanovog hladnjaka(2700rpm), no htio bi zbog overclocka neki veći( ovaj je 80mm) pa me zanima koji bi mi 92cm vent preporučili? Važan je isključivo protok zraka, i obrtaji, a buka nije problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Metni Enermaxa 92mm, na max radi 60 CFM i 32dB i po mom ukusu je na max puno preglasan. A ak buka stvarno nije problem, naruči prek neta Deltu 92mm, radi 55dB ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
92 mm Papst ako hoćeš tišinu, Deltu "fingerčoper" ako hoćeš performanse. Ali bilo što će na njemu raditi, glavno da se vrti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Salesman
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo kod mene temperatura ne ide preko 50 dok dodiram divx. Prije ovoga sam imao Vulcano7, tako da je ovo meni nevjerojatno tiha i djelotvorna kombinacija. Skupo jeste, al... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Salesman
|
Siguran sam da ploca laze, jer u dok sam imao KT333 sa 1700+ i Volcano7 temp. je bila do 40 (kodiranje), a samim preseljenjem proca i hladnjaka na novu plocu temp je skocila na 48. "Prstom" jedva osjetim toplinu hladnjaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |