|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
thorton-otključat KAKO????
Molio bi linkove,savjet i ostalo. HVALA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ak je zakljucan nikako, dizi fsb kolko ide..
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jel misliš na otključavanje cachea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali zanima me jel se može otključati i množitelj? Sve to jel moguče napraviti sa olovkom. ![]() INFORMACIJE: AXDC2000DUT3C 1026987200533 AQZFA0341XPMW Molim linkove;bolje ako ima neka slika. Našao sam ovu sliku ali je moj proc. drugačiji.... Zadnje izmijenjeno od: zovi5. 14.02.2004. u 20:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da cache ne ide s olovkom, treba s lemilicom, a čini mi se da mu nemreš otključat množitelj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
kako mislis drugaciji? sve kaj trebas napravit je spojiti taj bridge, s tim da prije toga moras zapuniti rupu izmedu kontakata, najbolje za spajanje je uzet tekuci metal, tj. ono s cim se popravljaju grijaci zadnje sajbe u autima. proc mora biti isti, mozda je drugacije boje (zeleni), ali to je to, jedino kaj tebe mozda muci je to kaj su kontakti zaliveni lakom ko kak su na frendovom duronu 1,6, sve kaj trebas napravit je maknut taj lak (npr. zgulit skalpelom), popunit rupu izmedu kontakata (korektor, sekundno ljepilo), to sve malo posmirglat finim smirglom tak ta ocistis kontakte, i spojit tekucim metalom Happy moding! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ako si gledao sliku tamo gdje je spojeno ima 4. točkice a kod mene 3.-okomito. Misliš da su lakirani? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Si siguran da ti je tih 256 zakljucano. ja sam kupio od jednog tipa prek njuza i gledao sam proc jel je kaj lemio i sl. rekao je da ga modao nije sto se i vidlo na procu (nigdje lema) a kad sam metnul u komp bilo je otkljucanih 256 kesa. moze biti da je tvornicki otkljucano ili je koristil olovku a da nisam videl. uglavnom prevrti sandru cache i memorij test i ak na 512 kb vidis spicu znaci da je otkljucano a ak na 256 vidis spicu onda je zakljucano. evo cak imam i sliku. imas dva proca jedan je sa 256 a drugi je sa 512 pa pogledaj
![]() |
#9 |
Premium
|
http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht..._painting.html http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...a_bridges.html http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html Pogledajte ovo i recite mi mišljenje. Zadnje izmijenjeno od: zovi5. 15.02.2004. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo malo sam još gledao na NET-u. Ovako izgleda moj proc.(skinio sliku sa net-a) Nije mi jasno koje bi trebao spojiti L da dobijem 512 cachea. Drugačiji je malo raspored tih L-ova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
What's inside???
|
da, izgleda da su zaliveni, tak nekak (ali zelene boje) izgleda i duron od frenda, ak malo bolje pogledas, vidjet ces da ispod laka postoje tockice (kontakti), do kojih bi trebalo doc, uzmi povecalo, onda se fakat ljepo vidi... vidim da ti je proc 41. tjedan 2003. (ak se ne varam), a amd je zakljuco proceve nakon 39. tjedna, mozda su onda i to prelakirali.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
odgovor ti je u overclocking rubrici. posalo sam nekoliko linkova di je sve detaljno objasnjeno kaj treba napraviti!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|