|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Neki dan sam dobio novi komp. Dofuram ga doma, sretan ko' mala beba. Krenem instalirati Vistu i nešto mi se zblama prilikom instalacije. Ok, odhebem Vistu i krenem instalirati good old XP. Sve se ponaša normalno i kod prvog restarta prilokom instalacije, komp se restarta i trebao bi se čuti samo PIP kod podizanja sistema, ali ne, čuje se PIIIIIIIIIIIIII i ne prestaje sve dok ga nisam restartao ručno i to sam morao držati restart tipku barem 5 sek. Nakon toga windovsi su se normalno digli i instalacija se završila. E sad, problem je u tome da svaki put kad se windowsi sami resetiraju zbog instalacije nekog programa ili slično, sistem se ne diže i čuje se PIIIIIIIIIIII..... Ima li netko ideju šta to moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Ako je kupljen u trgovini vrati ga, nekaj nisu zastekali dobro ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
imas graficku u koju se ustekava napajanje odvojeno? one imaju zvucnik(sirenu prije ![]() ako je to ta konfa iz opcije 'moj komp' onda gtx ima sigurno sirenu...
![]() |
#5 |
Premium
|
aaaa, poludit ću.... već sam nosio komp natrag u dućan (Links u ZG), nisu mi uštekali zvučnu koja je "on board" (našao sam je u kutiji od MB, koji kreteni) i sada PONOVO moram nositi nositi komp natrag u dućan, a kućište kad je prazno ima 19 kg..... P@p!ßdit ću.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() lako se vama za***avati.... komp sam odfurao u Links i rekli su da bi to mogla biti memorija...?!!? rekao sam im da sam već lud ko' šiba. i ako ga ne poprave danas do 17 h, da si ostave komp i da vrate lovu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|