|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() pozz! dok surfam (bilo ie, ff ili opera) zvuk mi pocne trzati (foobar2k/winamp/wmp), ali samo dok se stranica renderira. pogotovo ako ima puno elemenata, totalno zasteka zvuk. malo sam gledao i primijetio da graficka (ati radeon 9600) i mrezna (micronet wifi) imaju isti IRQ (#16) - dok zvucna ima drugi (#17). driveri su up-to-date. da li mozda to radi probleme sa zvukom? i kako uopce promijenit irq? pratio sam foobar2k i on zasteka, sto bi znacilo da ga to renderiranje weba zagusi i ne moze dekodirati mp3. pa se bojim da ce i sa hadrverskim directsound procesiranjem stekati.. sto me opet navodi na to da zbog necega renderiranje weba pozdere procesor? (zvucna je integrirana, ceka se audigy4) Zadnje izmijenjeno od: ivan_zg. 16.10.2007. u 10:21. Razlog: tipfeler u naslovu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čekaj malo... U naslovu kažeš da isti IRQ imaju mrežna i zvučna, a dalje u tekstu spominješ grafičku i mrežnu? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() probao sam se igrat sa audio akceleracijom ali i dalje steka. zanimljiva stvar je sto mogu slusat mp3 dok igram neku 3d igricu ali kod renderiranja weba mi steka. jedino kaj mi jos pada na pamet jer da mrezna radi probleme. kada netko sa mreze snima na ili kopira sa mog kompa, totalno mi se sve uspori. cak i mis trza. wifi kartica ima ova podesenja: beacon interval: 100 channel: 6 channel plan: domain_from_eepro___(ne vidim dalje procitat) fragmentation treshold: 2432 ibss default link state: disabled long retry limit: 7 max. pocket size: 1514 network type: infrastructure power save mode: none rate adaptive: enabled roaming heavy traffic threhsold: 90 roaming weak signal threshold: 50 short retry limit: 7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ivane, ovdje možeš naći korisne informacije http://support.ati.com/ics/support/K...questionID=401 Ja sam tako imao problem sa nekoliko nvidia kartica na Abit IC7Max3 i kada sam stavio ATI based karticu, od tada je sve super. Problem je bio što mi je grafička dijelila IRQ sa Sata kontrolerom, te sam ga onda u biosu isključio i sve je radilo ok, no kako mi sada treba sata, uzeo sam ati i sve radi super. Pročitaj ovo što sam ti stavio, pa probaj isto u biosu isključit nešto od nepotrebnih resursa, kažem, ja sam tako došao do rješenja. Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|