| 
 | |||||||||||
|  16.10.2007., 11:02 | #1 | 
| Nub azz pwnzor! Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Smradi iz napajanja?
			 Pozdrav...  Prije koji dan primjetio sam nekakav smrad paljevine u blizini računala... Uz malo pažnje zaključio sam da najvjerojatnije dolazi iz napajanja. (koristio sam sistem klekni i njuši...)   Izvadio sam napajanje, usisao ga i počistio, međutim kad sam upalio računalo smrad se već nakon 20-ak sekundi vratio... Ima li netko nekakvu ideju šta bi to moglo biti... | 
|   |   | 
|  16.10.2007., 11:05 | #2 | 
| Vocna iglica u mudante Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: Beograd 
				 | A napajanje je????? Najbolje da pitamo one madionicare iz filma Prestige, oni ce nam reci koje imas.... ..  Koliko se sjecam bilo je nekih tema vezanih uz smrad iz odredenih napajanja, ali se nemogu sjetit o cem je tocno rijec bila.... .. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  16.10.2007., 11:09 | #3 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | Vjeroajtno se negdje nešto pregrijava i topi, ako je pod garancijom odnesi ga na reklamaciju a ako nije onda ga otvori i nađi di je problematični dio (obično se neki veliki blok kondenzator topi od heatinske) i rješi ga... 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  16.10.2007., 11:11 | #4 | 
| Nub azz pwnzor! Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | HIPER 435W, Standard, PCI-E, Serial ATA, ATX http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.753.004 Nisam primjetio da se pregrijava... Do sada je sve radilo ok... S tim da je komp star svega 10-ak mjeseci... Promjena u komponentama nije bilo... | 
|   |   | 
|  16.10.2007., 12:31 | #5 | 
| Premium Datum registracije: May 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | Imao sam sličan problem prije nekoliko mjeseci kada mi je sa pregorjelim napajanjem otišla i matična, srećom ne i ostale komponente. Upalio sam kompjuter, radio je oko pet minuta, te se ugasio, a u sobi se osjetio smrad izgorjele plastike. Pošto ti je kompjuter vjerojatno još pod garancijom, trebaš što prije zamijeniti napajanje i biti sretan što ti i druge komponente nisu otišle. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |