|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
MOLIM VAS! Pomozite mi ! Nova konfa prob...
Pozdrav, nadam se da cete mi moc pomoc, jel pomoc mi je stvarno potrebna... Prije par dana sam kupovao konfu, sam ju slozio upalio i prilikom paljenja nista se ne dešava... Nekim slučajem sam isključio zvučnike i kad su zvučnici isključeni konfa se pali bez problema, ali prilikom tog paljenja nakon neuspjelih pokušaja paljenja se komp ne diže iz prve nego mi javi neki Overclock error, WTF? nakon sto mi javlja taj error pritisnem f1 za ulazak u bios, i tamo vratim na tvornicke postavke (makar vec je na tvornickim) i kada izlazim iz biosa znaci Save/and exit komp mi se ne resetira nego se ugasi i nakon 5 sekudni se ponovo pali, WTF?? da napomenem da se normalno resetira kad se prije pravilnog paljenja ne desi nepravilno (sa upaljenim zvunicima i black slikom), jel kada upalim zvucnike i dobijem nista, sljedeci put kad ih iskljucim i upalim komp, komp ce naime imat te simptome cudnog reseta ... Uglavnom ja mislim da je mozda negdje namjesteno da se prilikom nekog errora sljedeci put kad se uspije upalit javi overclock failed, inace zasto bi javljo tako nesto kad konfu nisam clocko?? Kad imam upaljenje Z2300 zvucnike, u pokusam upalit komp slike nemam, monitor je na stand by-u, cooleri rade, slike nema a vent na grafickoj se pocne jako brzo okretat i cut mnogo jace nego obicno????? Ja stvarno nemam ideje u cem bi mogo bit problem, dali maticnoj ili necem drugom uglavnom konfa je sljedeca: ZVUCNICI LOGITECH Z2300 ,Asus P5K-e Wifi AP, Q6600 G0 stepping, 2GB crucial ballistix 800 MHz, Seasonic 600W M12, Point of view GeForce 8800GTS 640 MB, ...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ne znam drug, meni se isto desavalo ali kod mene je problem bilo napajanje... eh sad posto ti imas kvalitetno napajanje koje je i vishe nego dovoljno za ovu konfu jedina sumnja ide na ma maticnu..... ne znam cuj druge sta ce reci al mislim da je maticna problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
probaj clear cmos, mozda pomogne..... al ne vidim kakve veze to ima sa zvucnicima...... imao sam tu plocu i imala je nekakvih problema sa zvukom link jesi ziher da si sve uredno postekao.... provjeri jos jednom (just in case). probaj poslozit sve van kucista morti negdje šlusa.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ja isto mislim da napajanje nije, sad kakve veze zvucnici imaju sa time nemam pojma, al znam da mi se to desilo svaki puta kada su oni bili upaljeni ... Nije vrag da su 10-tak puta bili slucajno upaljeni kada se nije htio upalit komp?? Ima li netko tu maticnu da mi moze rec dali je normalno da se nakon nekih promjena u biosu komp resetira na taj nacin da se ugasi i ponovo nakon 5 sekundi upali?? Hvala legende, nadam se da cemo uspjet rjesit moj problem ![]()
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Jesi li probao neke druge zvučnike? Sve si dobro uštekao?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmmmm, imam slicnu konfu, na toj maticnoj promijenio vec par proceva, 3/4 grafe, oc-ao do maximuma, stavljao max napone i nikada frke sa njom. Da slucajno negdje nema kakvog probijanja napona pa kad spojis zvucnike dolazi do blackouta? Jel trese negdje?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
imam ja Asus P5B i isto se desava da nakon promjena u biosu ili mnogo restarta komp prilikom restarta prvo se ugasi na nekoliko sekundi pa opet upali..... a ja drzim da je do ploce taj problem.... a da nosis na reklamaciju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Jos sam skuzio kad upalim neonke, da ventilatori promjene zvuk na trenutak, koda oslabe... Nije valjda da se seasonic 600W M12 koji kosta hebenih 1400 kn muci sa mojom konfom LOL
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne postoji tako jako napajanje da ga uskakanje jednog potrošača nemre dropati, ali pretpostavljam da si ti ipak nakrcao sve to na jedan rejl tj granu (i ventove i neonke) pa nastane na njoj lokalizirani pad napona, zato se pobrini da to središ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|