|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Radeon X1950Pro vs. GeForce 8600GTS
Zanima me koju je od ovih dvije graficke kartice bolje kupit gledano dugorocno. Komp ce sluzit za igranje, ali ne pri velikim rezolucijama, najvaznije mi je da u igrama ima dosta FPS... Inace ostatak konfe je X2 4400+, 2gb RAM, MBO MA69G-S3H... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
po meni prvu imam drugu i nisam bas prezadovoljan....... mijenjam ju cim skupim neku vecu lovu.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Et, frend je kupio 8600GT, imao je 7800GT i ne mogu uopće reći da je loša. Nismo još nigdje naišli da je osjetno sporija ili brža, vrlo slične brzine. E sad, to je 8600GT, koja ima manje taktove od 8600GTS, pa sumnjam da je GT brža od GTS i nikako se ne mogu složiti da je loša kartica. Da košta više nego pruža (GTS), je, ali loša, ne bih rekao.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
1950 much better choice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
osobno sam zadovoljan x1950pro 512 mb, iako mogu reci da na vecim rezolucijama, npr. 1680-1050 ima problema kod nekijih novijih igara tipa c&c 3 ako se stavi na ultra high-spusti se na oko 20-ak fps-a (sto me malo zacudilo jer ipak je to strategija)... s druge strane nfs carbon ili F.E.A.R. (jako rijetko zatrza) sasvim dobro vrti na toj rezoluciji pri istim postavkama...nadam se da ce crysis moci vrtiti na medium postavkama...u svakom slucaju dosta dobra grafa za relativno nisku cijenu, koja ce sve glatko vrtiti ako se radi o "manjim" rezolucijama... po meni bolja od 8600 gts... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
i da , zaboravio sam, na grafu mora ici neki cooler, jer bez njega se temperatura dize do 80 stupnjeva (vjerojatno bi i vise ali nisam igrao u komadu jako puno vremena)...stavio sam Zalmana, sad nikada ne prelazi 68 stupnjeva, a i puno, puno, puno je tisi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|