|
![]() |
#871 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kolko pusis na dan?
![]() |
#872 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Bljak , stvarno ne kužim kej ljudi kej pušiju imaju u tome. Idm ja u školu i gledam na klupici sedi ono 5 "frajera " i svi navlačiju cigarete po ustima ![]() Bolje da tij 11 kuna ili kolko več cigarete koštaju spremite i potrošite na nekaj pametno a ne na nekaj kaj vam samo skračuje život. i sad bi meni moj stari rekel nakon kaj ja njemu velim kak je to štetno i kak se on truje s tim , da ja njega trujem sa svojim ocjenama iz škole ![]() Bolje da on tih 11 kuna daje meni pa si bum ja kupil kakav novi štap ili rolicu za ribičiju na kraju godine ![]()
![]() |
#873 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
@fisherman... ti lijepi školski dani kad je pljuga označavala frajera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Bolje da si kupite nekakvu lizaljku ili sladoled , pa kda vam dojde da zapalite vi ljepo lizaljku u usta pa to natežite po ustima. Istina je da morete lakše dobiti karijes , ali bolje karijes kojega zubar popravi nek RAK NA PLUČIMA kojega nemreju tak lako izlječiti. Recimo ko moj dedek (R.I.P.) koji je bil pušil pa je pod staros dobil ljepo rak na grlu i do kraja života je bil disal kroz rupu na vratu , tj kanilu ili kak se to več zove. A niti govoriti nije mogel prav ![]() Dakle da rezimiramo Pušenje je štetno u tri ljepa kumrovca
![]() |
![]() |
#875 |
ono ispred konpjuktora
|
... ja sam oduvijek za sve govorio... tko voli nek izvoli, live & let live, svaka budala ima svoje veselje, kako siješ tako ćeš i žeti, ne poželi nikakve tuđe stvari, it's better to burn out than to fade away, samo jednom se živi.. i najvažnija : carpe diem |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW. Da lizaljka pomaže bilo bi dobro, ali navika je navika.
![]() |
![]() |
#877 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo-ja na putu dimeka navrnul do AMD-jca u Podsused. Na dvije žuje-nema više kad se vozi...na 90+kg najviše tri ako je prigoda ![]() Popili, popričali, skužili da svi znamo sve i tako to. U Lovcu. Jeli nismo jer sam se ja već bil nažderal ostatka nojetine sa njokima,AMD-jcu se žurilo haklat COD u mreži, a treća osoba je bila umorna od sinoćnjeg rompanja ![]() Eh sad...Mitzek kakti nije imal prjevoz(rekla mu je bolja polovica da je čeka u Zaprasiću i ne mrda ![]() I to su ti "muži" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ni ja ne vidim koja je fora pušiti. Kod nas puši pol razreda i misle si kak su kul. Ja si radije kupim lizalicu ili sladoled. Kod mene puši samo stari, oko pol kutije dnevno. Jednom je reko da bu prestao, al nije. Pušio je i deda i umro je od raka pluća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Premium
|
Odlučio sam da prestajem.Danas, dana 14. veljače sam popušio zadnju cigaretu(bas je dobro pljugica sjela) i odsada živim zdravim životom.Fast food, pivo, ali cigarete više NE!
![]() |
#889 |
Premium
|
Da mi besplatno nude, nema više za mene.Volim bit gospodar svojemu tijelu! ![]()
![]() |
#891 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Magister Mundi sum!
|
A zaboravil si noge ![]() Najbolje je da ga celoga spotrgate tak kaj bu celi u jednom veeeelikom gipsu godinu dana ![]() Samo prilikom gipsanja mu skupa sa rukom zgipsajte i mišta tak kaj bu mogel barem tipkati dok bu h gipsu ![]()
![]() |
#894 |
Registered User
|
Još mu prek usta metnemo Duck power tape i mislit će da smo ga oteli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Premium
|
Što sam se jutros najeo. Ustao ja i otišao do kuinjem a ono na stolu sve vrste muesli pahuljica.Jebo meso, jebo sve, pahuljice RULAJU!! ![]()
![]() |
#896 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
ali ja ih volim pomješat s narančom i bananom.... kak je to dobro !!! (za bolesnike: ne, ne stavim bananu i naranču u mlijeko, već jedem sa strane ::sick: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Banana ide u mlijeko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Premium
|
Joj, zaboravio sam spomenuti Nutelu za doručak i svježi kruh!
![]() |
|
|