|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Napajanje Hitno!
Ovako, MS industrial počinje me opako zabrinjavati.Naponi su skroz poblesavili, stalno pc probe i mbm5 javljaju skokove, ventilator se čak na trenutak prestao vrtiti, skokovi su npr. sa 4.8 na 5.5 pa na 6.5, te sa 12.5 na 10!! Šta da radim?? Kako da koristim komp dok ne kupim neko drugo? Jeli ima nekakav program za screenshot pa da vam uslikam krivulje napona? Jeli netko ima nekakvo napajanje, ja mu dam u zamjenu gigabyte 9200se ili mercury kob sis 730s fsmx ili skener ili tako nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
E, opet ja! Kaže pc probe:smbus_readword failed smbus_writebyte failed kaže i da je vent stao , ali nije jer sam na brzinu otvorio kučište (i ogrebao nogu do krvi ![]() Ali windows i ie pcekspert forum je još uvijek tu ![]() kada moj brod tone tone |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo mene opet, Nakon 2 restarta i brisanja mbm5 nestao je problem sa smbusom, ali naponi su još uvijek ćudljivi. Nikad nisam osuđivao ni jednu tvrtku za nekvalitetu ali.... to mi je tak kada dam 200kn za napajanje Hmmm ![]() Ma najbolje sve prodati i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pa onda opet ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
proizvođač anoniman, snaga 300W (max 140W), naponi nisu rock solid, ali izgleda da su prema ovom tvom nebo i zemlja. Uglavnom, sa konfom iz siga nisam nikad imao problema. Moram napomenuti da živim u kvartu koji nema nekih problema sa strujom i naponima koje nam HEP daje. Tako da je za takve uvjete napajanje dobro. Ukoliko ti i inače imaš problema sa strujom, teško da bi ti ovo moje napajanje moglo poslužit, jer bi najvjerojatnije radilo sranja ko ovo tvoje sadašnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Konfa će ti raditi i sa pristojnim 300W napajanjem. Prodaj ili reklamiraj to smeće i kupi neko brand napajanje. Hvala Bogu, ima već milion threadova na kojem se raspravlja o napajanjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
...najsigurnije je provjeriri napone sa voltmetrom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
to je još sigurnije ![]() |
![]() |