|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Savijene noge u utoru za procesor
2 su noge savijene, i jedna mi je pukla u utoru za procesor na MSI-jevoj matičnoj ploči. Ve-mil je odbio priznati garanciju zbog fizičkog oštećenja. Može li se što popraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Njezno, ali vrlo njezno, cackalicom recimo, izravnaj te nogice. Sto se one puknute tice - probaj, mozda ce raditi i bez te jedne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ako je neki bolji proc onda bi vrijedilo da se lemi...
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ima vodic od SU-a: link ![]()
![]() |
#6 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
na socketu su fakat guste, i polozene gotovo horizontalno, a neke su i kao kuglice samo... proc mozes i krivo okretati i slicno pa neces zeznuti, jer se one samo spustaju dole kako zakopcas kopcu. pa je cudno kako se to moze zeznuti ![]() ![]() ![]() jedino da je uzeo nekaj oštro i baš 'kopao' po njima da ih zezne. a problem je sto su vrlo gusto polozeni ti pinovi i jos plastika sve oko njih, tako da fakat ne znam hoce li to moci lemiti ![]()
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nije to na njegovoj 775 mb, nego ima neku "msi", vjerojatno amd...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa, predlažem da probaš lagano odvinuti nogicu, ako uspiješ ok, ako pukne opet ok. Ja sam imao isti problem na svojoj staroj a64 3000+ konfi. POlomio sam 3 ili 4 nogice. Jednostavno sam uzeo utp kabel (bakreni unutarnji dio), odrezao na dužinu koju obično ima pin od procesora i stavio u socket i pritisnuo procesor na to. Još i dan danas radi bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Neznam da li bi pomoglo, ali probaj nečim zagrijati tu svinutu nogicu i onda je ispraviti, jer ako je vruća (vrela) mekša je, pa se lakše savija.
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Sad sam primjetio grešku... Ispravak: Ploča je Gigabyte N680-DQ6 SLI |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|