|
![]() |
#1 |
Pig on the Wing
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() pozdrav... Ovako u susjedstvu imam Konzum i od njega putem Wireless PCI kartice imam net ![]() ![]() Imam MSI 802.11g PCI Turbo Wireless Adapter. Vec mi to funkcionira mijesecima...ali zadnjih tijedan dana mi se stalno mijenja ping, skace dolje gore i to u pravilnim intervalima.Igram na netu. To najbolje mogu primijetiti na torrentu ( torent ima mrezu na kojoj se moze pratiti brzina downloada )kada u pravilnim razmacima od jedne minute padne brzina sa 1mb na nekih 75-80kb pa se kroz par sekundi oporavi i vrati na 1mb pa onda nakon 1min opet pad. Torent sam dao kao primijer jer se na toj mrezi najbolje vidi kako su to pravilni intervali.Kao da je netko nacrtao te krivulje pada i ponovnog dizanja do 1mb. dali netko zna o cemu bi se tu moglo raditi..dati mi neku ideju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliki ti je link quality i signal? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pig on the Wing
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo saljem mail Konzumu, pa nek admin provjeri da nije kakav trojanac u sistemu ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pig on the Wing
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |