|
![]() |
#1 |
Mrzitelj HR ISP-ova
Datum registracije: Aug 2007
|
Dual Channel
Matična je Gigabyte GA-965P-S3 i imam 2x1 GB RAMA. Kada mi se windowsi dižu, piše single chanel - kako namjestiti u biosu da mi radi na dual chanel? Probah obje u crvene utore staviti, u žute ali kad tako napravim komp mi se neće upaliti. Jednom mi je jedan tip u biosu namjestio da mi piše dual chanel ali ne sjećam se kaj je namjestio! Help
![]() |
#2 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
ako su ti isti rami onda nemas beda, treba ici. ako nisu evo ti problema, probaj zamijeniti, mozda ne pasu. ako su isti i ne rade, daj malo obrisi kontakte na ramu i ispusi utore i stavljaj u utor 1 i 3 za dual chanell. poz
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mrzitelj HR ISP-ova
|
Jesam ali neće da ga ******. Fakat ne znam kaj da napravim...
![]() |
#4 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
probaj ovak... izvadi sve kartice osim grafe ![]() pokreni komp bez kartica.. ako se pokrene, ugasi komp i stavi sad memu u dual chanell. probaj sad.
![]() |
#5 |
Mrzitelj HR ISP-ova
|
Frka me da nekaj ne zje*** vadeći sve to. Zar u biosu nema ništa što treba namjestiti?
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemaš što u BIOS-u namještavati, samo ubodi memoriju u utore iste boje i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|