| 
 | |||||||||||
|  06.10.2007., 18:06 | #1 | 
| Mrzitelj HR ISP-ova Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Svinjac 
				 | 

Dual Channel
			 Matična je Gigabyte GA-965P-S3 i imam 2x1 GB RAMA.  Kada mi se windowsi dižu, piše single chanel - kako namjestiti u biosu da mi radi na dual chanel? Probah obje u crvene utore staviti, u žute ali kad tako napravim komp mi se neće upaliti. Jednom mi je jedan tip u biosu namjestio da mi piše dual chanel ali ne sjećam se kaj je namjestio! Help 
				__________________   | 
|   |   | 
|  07.10.2007., 10:04 | #2 | 
| Ultrabitchinfast Datum registracije: May 2006 Lokacija: Čakovec 
				 | ako su ti isti rami onda nemas beda, treba ici. ako nisu evo ti problema, probaj zamijeniti, mozda ne pasu. ako su isti i ne rade, daj malo obrisi kontakte na ramu i ispusi utore i stavljaj u utor 1 i 3 za dual chanell. poz 
				__________________   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  07.10.2007., 11:23 | #3 | 
				 | Jesam ali neće da ga ******. Fakat ne znam kaj da napravim... 
				__________________   | 
|   |   | 
|  07.10.2007., 12:30 | #4 | 
| Ultrabitchinfast Datum registracije: May 2006 Lokacija: Čakovec 
				 | probaj ovak... izvadi sve kartice osim grafe  , stavi samo jedan keks u utor 1, napravi clear cmos,(ili izvadi bateriju na minutu). pokreni komp bez kartica.. ako se pokrene, ugasi komp i stavi sad memu u dual chanell. probaj sad. 
				__________________   | 
|   |   | 
|  07.10.2007., 13:40 | #5 | 
				 | Frka me da nekaj ne zje*** vadeći sve to. Zar u biosu nema ništa što treba namjestiti? 
				__________________   | 
|   |   | 
|  07.10.2007., 16:45 | #6 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Nemaš što u BIOS-u namještavati, samo ubodi memoriju u utore iste boje i to je to. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |