|
![]() |
#1 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
HyperMemory na HD2600XT 256MB DDR3
Zasto CCC kaze da imam 512MB na kartici?!?!? btw. zadnji CCC je instaliran sa zadnjim driverima. http://www.imagesforme.com/images/8999slika.GIF inace i na kutiji i na grafi je naljepnica na kojoj pise 256MB, s tima da je na grafi memorija na obje strane?! Zadnje izmijenjeno od: Uber Gosu. 04.10.2007. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne vidi se baš dobro, ali čini mi se da se nazire "hypermemory" tamo dolje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
FORD Fix Or Repair Daily
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
'Loše' je u smislu da je sistemska mema sporija od one na grafi. Doduše, pitanje je koliko često i u kojoj količini će uzimati sistemsku memu za svoj rad.
![]() |
#8 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
Jad i bjeda, btw evo vec 3ci put sam naredio da mi ga ne pokazuje u trayu ali neda se ovaj CCC, nema sta zilav momak.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Stavi goli driver i gotovo , bar se neces morati vise hrvati sa ccc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Je, koji kreteni, umjesto da dodaju tih bijednih 30-40 megabajta da ih svaki mjesec skine par milijuna ljudi, oni se oslanjaju na to da će ga ljudi skinut sa neke od preostalih 3 milijuna lokacija, ili nedajbože BUG, Vidi ili PCChip DVD-a A ako ti je Half Life 2: Lost Coast (zaboravih koje su preostale dvije) loša igra, onda zbilja ne znam što bi ti htio, i to još besplatno |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
HL2: LC sam probo igrat 15min i reko........za***i to, nije to za mene ![]() Ja sam onoako vise DotA man. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
22.4mb, ali na to još idu apdejti |
|
![]() |