|
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
part 2
Protok je odlican .. a necujan ![]() ![]() ![]() Maticna je na 51 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
|
Ha neznam kamo s njima, opet ostaju ove debele kobase od 24pinskog i railova .. ![]() a vent na procu sam sad bolje ucvrstio nije vise nakrivljen ovako ![]() kad gledam bocno straga kucista od silancera do bocnog venta imam 1cm lufta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Sviđa mi se ![]() Zašto su diskovi u ovom ludom položaju ![]()
![]() |
#456 |
Premium
|
Tako sam ja rijesio hladjenje i tisinu za diskove ![]() na dno sam stavio 2 spuzve i na njih diskove, bocno isto ima spuzve tako da prakticki se s nicim ne doticu osim preko spuzve koja neutrazlizira vibracije ![]() ![]() a ovaj bocni vent baca hladni zrak preko cijele maticne, na 12v se ITEKAKO cuje ali na 5v postaje necujan. Najglasnija komponenta danas svakog pc-a je dakako hard disk ( tako i mojeg) vijerujem da kad bi imao flash drive-ove umjesto diska i taj jedini zvuk bi se eliminirao tako da bi imao samo zvuk protoka zraka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
|
Nije zbog toga, phantom ima vent bocno ( ne odispod kao vecina napajanja ) http://www.cluboverclocker.com/revie...Antec(ps1).jpg http://www.dansdata.com/images/phantom500/back1024.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() hdd: https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...id=1530&cat=68 Napajanje ima vent, al se on nikako ne pali jer je na trećoj brzini, tj morao sam napraviti preinake na kučištu (slika u sredini je gornja stranica) da bi mogao izlaziti topli zrak, i sve rupe su otvorene kako bi mogao zatvoriti kučište a da se vent ne upali, uglavnom: Napajanje (za sada) ne proizvodi apsolutno nikakve zvukove, samo se jako jako grije. Hdd je još u jednoj kutiji i to home-made, no ono čeka da opet prepravim kučište, evo slike:
![]() |
![]() |
#469 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Eh... ![]() Tem su čak i niže, i to za 3-6C, u kutiju su aluminijske (mislim) ploče i neka vrsta trake koje su ujedno za tišinu i prenošenje topline i stvar pali, definitivno. Ne sječam se kad sam zadnji put čuo da mi je disk zaroštao ![]() Budem ti pokazao jednog sunčanog dana ![]()
![]() |
#470 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
to je treći da budemo precizni ![]() moram si i tog dodat u sig i da, moram izmijenit moj komp...tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
nick brijem da si fulo temu... da treba ic u najneurednija kucista ![]()
![]() |
#476 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Coolermaster Stacker 831
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Torrent freek
|
ne volin neonke ![]() Ovaj donji vent ? Ubacuje grafičkoj hladni zrak ili ? Koji su to uopće ventilatori ? Sharkoon 12cm ? Na koliko ih držiš pošto ih ima par ![]()
![]() |
#478 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Prednji i stražnji su od CM (12 cm) , drugi prednji , gornji , na hladnjaku i na dnu su od Sharkoona , isto 12 cm ) . Držim ih na 1700 rpm (12 V) ... čuju se ali opet meni sasvim podnošljivo . I tako sam stalno sa slušalicama ispred kompa . Da , taj donji vent je backup onom stock cooleru na grafi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo što se vidi, izgleda O.K. Dok kut slikanja prikriva kavez sa diskovima ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | ||
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |