|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma po 2€ ima Panasonic od 3x. Stvarno sad ne znam, frend ce narucivat sa www.conrad.de tako da bih i ja narucio koji primjerak. Vjerojatno budem uzeo nekoliko Panasonica i jedan taj PrimeDisc, ne bih riskirao zbog pola eura. Koliko su brzi 5x DVD-RAM mediji od ovih 3x? Imam jedan dvostrani Panasonicov od 3x, fakat je spor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Pa računaj da 3x mediji imaju prosječnu brzinu zapisa oko 1.3x-1.4x, a 5x mediji 2.3x. Dakle, negdje 105-110 MB po minuti za 3x, a 185-190 MB po minuti za 5x, dakle negdje oko 41 minute naspram 24 minute za full medij.
![]() |
#244 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Jesen stize, tuzno lisce sjete pada dok zalim za minulim Benq danima mladosti. Dok iscekujem izvjestaj agenta Igorbe, sto mogu, kad sam odvratni potrosac... rekoh da uzmem nesto novo externo i RAMtasticno. Kad sam vidio na sto lice novi modeli koji se vec kod nas mogu kupiti : >>>>>>> Da mi oprosti MP3 generacija, ali mene othrani majka na SCSI kucistima i ovo jedva da mogu nazvati externim ![]() Da stvar bude gora, ovaj trend smanjivanja vidim i drugi prate. Zato ja reko > deder vi meni dajte zadnju normalnu ext. LG igracku, a ove micro modele ostavite sebi. Hocu model ciju kutiju se ne sramim staviti na stol. ![]() ![]() Kuciste odlicno prigusuje rad, jer osim ugodnog starta nista drugo ne remeti bukom. Jos je sav u najlonu (zato izgleda tako mat), jako robustan i zacudjujuce dobro sklopljen. Nebi se ni Plex-a posramio. Tehnike plastifikacije u svoj ekonomiji ipak cini se napreduju, kad je moguce ovako prevariti oko. Sve u svemu, simpa drive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Moderator
|
He-he, Visage se ponovio... ![]() p.s. Sad kad imaš H42 i E40, trebaš još samo naći tajnu vezu u dalekom Japanu da ti dostavi paletu 12x DVD-RAM medija, da možeš iskoristiti taj feature. ![]()
![]() |
#246 | ||
8-bit Gen.
|
D
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Uopce nisam ni pozelio ih nabaviti. Ali ako ti je vazno, mogu valjda nekakako preko bare ili Niponaca izvuci koji komad. Naime, ta brzina me uopce ne fascinira i svjedno mi je dal su 2x ili 12x. 12-ice bi mi radile moguce probleme sa Linijskim citanjem a i siguran sam da bi sa mnogom RAM starudijom bili neupotrebljivi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Najbrzi bez~HDD model na trzistu. Munjevit ka strila, citanje, inicijaliziranje, uostalom, vec sam ga nahvalio ovdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Samo mali info ![]() Verbatim DVD-RAM, 3x, tri komada u pakiranju-44 kune u Nobilisu. Disc ID: Matsushita Electric Industrial CO.,LTD. M01J3004
![]() |
#253 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Fino, ide na bolje. Tako nesto se i ocekivalo. Ja sam u Vemilku vidio isto 3 komada (dok sam cekao kupljenu stvar) na njihovoj print ponudi po slicnoj pinki. Vidjeh i medije, ali nisam dalje gledao. Sad ostaje pitanje hoce li Ambijenta i Panko nach Ilica, isto poceti ovakve "komplete" slagati. Zanimljivo kako se Gudelj uopce odlucio imati RAM-ove u ducanu? Ali, odlicno. Pitam se nakon ovoga, mozda nije nemoguce da dozivimo i RAM spindle u HR? Skoro 3 godine postoji, mozda nije nemoguce da i kod nas zavrsi na nekoj polici. Citiraj:
ccc ![]() Hm, ZIT? Poznato , ali nemogu povezati. Od cega je to skracenica i gdje se tocno nalazi taj ducan? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Super Moderators
|
Gospoda u ve-milu ga još nisu nabavili, ja kao zadnji optimist navratim jedanput mjesečno u provjeru-štanga. Pa sam zvao Lost a tamo su mi rekli neka nazovem Nobilis pa neka oni naruče od njih...tako je na kraju i bilo ![]() x5 nisam vidio, to je ko bog segregator nabavil negdje dole na moru... Oni Memorex mediji u Zoli su lijepo zapakirani, svaki posebno (video-box) ali ih je 5 u paketu a nigdje ne piše brzina ![]()
![]() |
#256 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
ZAGREB, Ljubljanica 17 tel: 01/3096-903 http://minishop.t-com.hr/zitpcshop/P...s&psrs=DVD-RAM Hmmmm....budem jedan dan skočil prek potoka pogledat kaj imaju ![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Moderator
|
Hvala, Jelc, znači nisam fulao ![]()
![]() |
#258 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() http://minishop.t-com.hr/zitpcshop/P...ss&psrs=DVD-RW Da sam znao-išao bi po ove 5X DVD-RAM medije, ovi 3x su "mrvicu" spori...
![]() |
![]() |
#259 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Izgleda da ipak nesto ima i kod nas jeftinije mada zvuci nemoguce, Panasonic DVD-RAM 3x 1,5KM. ili po srednjem kursu 5,5-6KN. Kom.
![]() |
#261 |
Super Moderators
|
![]() |
#262 |
Premium
|
Novi u celofanu, prodavnica je zastupala panasonic i prestaje, tako da vrse rasprodaju ja sam kupio 10 netreba mi vise, a jos je blesavije toner za panasonic laser kosta 1 KM. znaci 3,8-4 KN. ja sam uzeo 20Kom. pa punim svoj Xerox 3116 koji ima cep na toneru.
![]() |
#263 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Hm, to je da oprostis, bezobrazno dobra cifra. Samo nam nisi precizirao tocno adresu tog ducana? ![]() U ZG-u da je neznam kakva havarija oni bi opet imali, gotovo istu cijenu. Sjecam se dobro NAMA-e, kad je bila u najgorem stecaju a po policama viskovi po vecim cijenama nego u ostalim ducanima. Citiraj:
Cek da rezimiramo i da znam ljudima reci : Gudelj ima u ducanu stalno RAM-ove ili je za tebe samo po narudjbi to izvukao iz Lost-a? ' |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
|
To je izuzetak kod nas lupaju po usima i sisaju nas ko ovce, sve je i do 50% skuplje nego kod vas a standard africki, garancija 1 godina jos se moras tuci da je ostvaris. Ima par manjih trgovaca koji su posteni i daju dobre cijene i dugu ostvarivu garanciju.
![]() |
#265 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Dobro, znam za ovu problematiku, ali ipak za pohvalu je ova nekolicina. Samo, opet nam nisi rekao u kojem je gradu ta famozna prodaja? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Uglavnom su jako ljubazni, nazvao sam i rekli su mi da dođem po njih za 3-4 sata, još ih je spremio kod sebe u stol da ih netko ne proda. Budem se jedan dan zaletio i na Remizu u taj ZIT da vidim kak stvari stoje.
![]() |
![]() |
#270 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Nesto je vezem u sjecanju kao duzu ulicu? Citiraj:
Vjerovatno najbolje dobricine koje ja znam vezano za info hardveraj ducane. A provjeri i tu Zolu da vidimo sto je to na kraju od medija? ' |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|