|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
HDD Particije
Evo ovako imam jedan hdd 40gb na kojem su mi windowsi. I imam dvije particije 60gb i 50 gb tj. d: i e: Odlučio sam ih spojit pošto mi je bilo malo prostora na 60gb a 50gb mi je bio prazan. Spajao sam ih s partition magic. ![]() od 112gb i na njemu dokumente. tj. folder imenom "001" folder s e: particije Kad ga pokušam otvorit piše mi access is deined. ALI u NJEMU SU MI SVI DOKUMENTI ; PROGRAMI ; PISME ![]() Kad stisnem properties piše da je prazan. Kako da dođem do njega?? Ima li kakav program?? IKAKVIH ŠANSA?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajd pojasni: E: particija = prazna (50gb) Folder "001" sa E: particije koji je "bio" pun dokumenata...itd ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Duo4 ako sam dobro shavtio o cemu se radi, pokušaj ovako Control Panle>Folder Options> tab Wiew>Show hidden files and folders>makni kvacicu sa "Hide protected operating system files" i makni kvacicu sa "Use simple file sharing">OK, desni klik na problematicnu particiju>Properties>Security>Advanced>Owner>klikni na svoj name i oznaci "Replace owner on subcontainers and objects">OK pa kad odradi vidi je li onda mozeš pristupit podacima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čekaj malo, ne kužim. Imaš HDD od 40 GB koji ima particije od 60 i 50 GB??? Da nije možda 40 GB particija u pitanju ili 120 GB disk? Za "access is denied" si mogao koristiti i tražilicu... http://forum.pcekspert.com/search_re...sa=Tra%9Ei#917
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |