|
![]() |
#1 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Power surge on hub port
Pozdrav ![]() Imam problem koji mi već kida živce maksimalno. Kod štekanja bilo kakviuh usb uređaja mi se javlja slijedeća greška: Power surge on hub port A USB device has exceeded the power of its hub port. For assistance in solving this problem, click this message. Greška se javlja skoro pa u 90% slučajeva kad piknem bilo šta u prednji usb utor, pa čak i običan stic. Rjeđe se događa sa usbima direkt na matičnoj, ali i tamo se isto dost često zna to dogoditi. Npr. šteknem WD Passport i normalno skuži da je šteknut usb uređej ali ga detektira samo kao USB storage, ne skuži da je WD Passport i traži drivere za njega. Konfa je navedene u "Moj komp". U čemu bi mogao biti problem?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kućište vjerojatno ima jako loše riješen USB front panel odnosno kabele, konektore, sklopove,... pa dolazi do prevelikih gubitaka na relaciji matična <-> konektor i zato se to događa. Ako se isto događa i na I/O konektorima na matičnoj, problem možda leži i u USB kabelu kojim spajaš disk. Probaj kupiti 5-pinski, ako sad imaš 4-pinski...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() |
#4 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Uglavnom, guglo sam ko manijak sinoć i na dosta mjesta sam naletio da taj problem može biti i softverske prirode, vezano uz DCOM i neke servise koji se zbagaju pa se nikak ne pokrenu do kraja. Poludio sam totalno i vratio image stroja s početnom instalacijom windowsa i zasad radi sve kak treba sa stražnjim portovima, bio sam prepospan da šteknem i u front panel ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|