|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Premještanje windows xp particije na drugu particiju
Zbog određenih "problema" sa hardom na kojem se trenutno nalaze windowzi ---> http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82381 namjeravam ih staviti na seagate na kojem sve normalno radi E sad .. znam da sa acronis true image-om mogu napraviti sliku particije/windowza ili cega vec ( imam Acronis True Image Home 10 .. valjda bu taj poslužil svrsi) .. Uglavnom .. dal ja mogu onda tu sliku windowza stavit na particiju koju imam na drugom hardu ? Kak se buju onda ponašali programi koji su trenutno instalirani ? Tj. .. npr sad su windowzi na C: i ja ih premestim na E: znači svi programi bi vodili na C: a tam više nebi bilo windowza .. dal to acronis sam sredi sve ili bi mogel jednostavno tu E: particiju preimenovati u C: .. dal bi programi radili ili ne .. tj dal bi bilo to tak jednostavno ili ne ![]() Uglavnom ak je imal ko kakva iskustva sa tim nek napiše ... pretpostavke isto prihvačam .. nema veze ak pogrešite .. isprobal bum tak i tak jer nemam kaj izgubiti ( čekal sam dobrih 3 minute da pokrenem firefox kaj bum mogel ovaj post napisati ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj malo Acronis Migrate Easy. Mislim da bi ti on mogao poslužiti za tu namjenu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
po meni bi bilo najbolje da napravis back up particije s programom norton ghost i onda samo napraviš restore na novu particiju na novom disku 100 % ce da radi na novom hardu ako ti sto ne bude jasno pitaj da pojasnim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|