|
![]() |
#1 |
(:spaljenac:)
Datum registracije: Oct 2007
|
Savjete molim> MBO/HDD...
eto mene po ekspert savjete ![]() 'vako> kupio jeftino nov hard (400gb=570kn) i to jer mi zbilja ponestaje mjesta... hard je maxtorov 7.200 16mb keša SATA2 prikopčam ga na svoju ASUS matićnu X-serije staru kojih dvije godine... kad ono.. nikako da proradi... nema ga u windozima.. a kamoli da ga složim u raid, nema ga u biosu... neznam u čemu je problem, zovem frenda za***avamo se cjelo posljepodne i vech ga mislim vratit prodavaču ravno u glavu ![]() kad mi sine drugo jutro>> pa meni je matićna SATA1 i nepodržava SATA2 standard... aaaaaaaaa ![]() i sad si mislim.. jel da kupim posebni kontroler koji sam dođe skoro 300čuna(ko pola harda) il da uzmem noviju matičnu? a ak bi vech uzimao novu matičnu skupio bi za neku kvalitetnu... a kad bi uzimao nju morao bi i nov procesor jer ih baš i nema za socketA više i neznam dal bi mi onda na njoj radila AGP grafička i DDR1?? šta vi mislite... kontroler za 300 il matičnu i proc za kojih 2500kn.. (pod uvjetom da bi stari RAM i VGA radili na novoj...) HELP!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne moraš ništa kupovati, samo prebaci disk u SATA 1.0 mod... http://www.home.zonnet.nl/lwierenga/maxtorsata2.jpg
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
(:spaljenac:)
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
nemoj zekat... i to je onda to? ![]() ma zakon... probat chu to unajskorije vrjeme! fala majstore ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|