Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.10.2007., 09:10   #1
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
(riješeno) GA-MA69VM-S2 ne daje sliku

Konfa: A3200+, Gb GA-MA69VM-S2, 1x1Gb Kingmax 667, Hitachi 80Gb SATA, prža - sve default, staro manje od 2 mjeseca.
U toku rada, ekran posivi i ne može se više raditi s kompom. Stavio sam drugi ekran - radio je i on, ali i kod njega je ekran posivio. Na drugoj konfi oba ekrana rade. Jučer nije uopće davao video signal ni bootao ni beepao. Stavljen IDE hard - situacija ista. Mema istestirana - sve ok. Stavljena druga - problem i dalje postoji. PSU je ok, a jedino što još mogu pokušati je da stavim grafu iz druge konfe obzirom da ova ploča ima integriranu grafu. Box cooler se vrti.
Primjetio sam da se problem pojavio nakon flashanja s F3 BIOS-a na najnoviji F6A.
Savjeti?
Staro 03.10.2007., 11:51   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Problem riješen na način da mi je zamijenjena ploča. Problem je novi BIOS-u F6A kojim sam ju flashao. Čovjek u servisu mi je ispričao da je već imao sličnih problema kod prijašnjih verzija BIOS-a na Gb pločama sa AMD chipsetom. Prema tome, ne flashajte ako ne trebate i ako sve radi kako treba.
Oglas

Oglas
Staro 03.10.2007., 13:15   #3
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ja sam svoju odmah flashnuo sa 6a , radila je par dana sa integriranom grafom kak treba , i sad dalje dalje radi sa pci-e grafom . zasad nikakvih problema .
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno