|
![]() |
#841 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Shteff - da još uvijek su pol metra i trebaš biti pravi muž da pojedeš cijelu grdosiju ![]() ![]() ![]() Kaj se tiće generacije 1965. - pizda vam strinina, nemojte mi kvariti prve godine braka ![]() ![]() ![]() Ice Fish - Nije smisao fisha da bude ljut. Smisao je da bude fini za papu ![]() Eh da .... Kad malko zatopli - tražim dobru dušu da me podući tajnama pecanja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#842 | ||
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Imam dobih 16 godina ribičkog iskustva ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#843 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Baš mi se čini da je Mrs.Paske skužila da protif žderanja Mr. Paskea nema lijeka pa se sjetila ribičije. Tipa tak bu on žderal a opet bu mršavil bez dijete! ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uffff...ja stao jučer na vagu-a ona meni hladno 95 i nekaj sitnoga ![]() ![]() ![]() Laže drolja vrag joj mater...skoro me herc opalil kad sam vidio ![]() Idem sljedeći tjedan svom doktoru-on ima onu starinsku vagu koja ne laže pa bum vidio...ovo mi je malo puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
lol ovo je najduža tema na forumu dosad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
s tim da nema veze bas s ovim forumom |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Ovo je klub ljubitelja dobre papice koja ide uz hardware ![]() Ovaj therad ima SVE veze s ovim forumom jerbo ovdje dolaze stalni i stari članovi foruma malko se opustiti nakon soljenja pameti deci koja pita zakaj moj P4 nede u sck. A ![]() Da se vratimo na temu .... Mrs. Paske me hebe da sam debeli krmak i kaj sad da velim - nemam izbora ![]() Tek da vidi Mitzeka bi ona vidla da sam ja više Sean Conery ![]() @ Ice osoba koja peca --- rođo čim zatopli bacamo se na prljavu rabotu ![]() ![]() Ne sad ozbiljno - treba organizirati pecanje, ali o tome kasnije .... SADA - piva u desetki. Naime naš kolega Lord Clockan se vraća u Lošinj i neće ga biti u Zg tko zna koliko dugo. Stoga da se primjereno od njega pozdravimo - PCE forum meeting No. IV ( bubam na pamet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ![]() Bistro svim ribičima ![]() (a mutno krivolovcima ![]()
![]() |
![]() |
#851 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#853 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
ovaaaj... nego ljudi 'oćemo li? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ![]() Ili mi je možda mast od domačih hudih kobasa naštetila pozitronskoj matici ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#856 |
Headbangig Grunf!
|
![]() Ke sem ja to nekaj načul o nekoj cugi? Kad? Di? ![]() ![]() ![]() ![]() A vrag mu mater zakaj se takve stavri navek dogaju kad ja imam svoj dražesni fax i njegove ispite! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
ono ispred konpjuktora
|
Re: Cuga?
Citiraj:
![]() al onak... razmišljal sam si... sad sam dosta zatrpan (a i nemam para), pa za kakvih tjedan-dva... recimo tam negdje u petak (21.02.2004), tak da svi stignemo uskladit raspored... osobno mi se svidjela desetka... kaj velite? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Headbangig Grunf!
|
Sve posle 18. meni paše! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Super Moderators
|
Izgleda da ona vaga ipak nije puno lagala...natukel sam fajn preko 90:confused: , neznam samo kak ![]() ![]() ![]() Bil sam tak jadan zbog toga da sam se momentalno išel usvinjiti sa kilom fileka ![]() +špek. I još se punici malo omakla ruka sa feferonom...joj...sam sam puhal, nisam znal dal bum skviknul od količine hrane ili od ljutine. Zato budem sutra jel djetno ![]() Kilu nekakve nojetine na saftić+domači žganci. Noj:confused: Valjda bum preživio i to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Super Moderators
|
I mene baš zanima kakvo je meso...ma kakvo je takvo je, bitno je da su domači žganci i saft ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
ono ispred konpjuktora
|
znate kolki sam hot dog danas jel za gablec? !!! VEĆI OD POL METRA !!! radim ja radim i koljega uletava s 2 hot doga veličine >pol metra. nutra su 2-3 hrenofke, senf i to je to. i navodno je to na vrbanima. a ja više od godinu dana nisam za to saznal !!!! a vrući pes je skoro prva liga... super i sve to, ali smrdi brate po luku do besvjesti. (ono... stoji blizu ćevapa or somethin') inače, jučer sam prvi put ove godine išel trčati... nisam izdržal ni 3 kilometra... i to po ravnom asfaltu !!! za nepovjerovat. noge me bole nekaj manje nego kaj sam očekival, ali pluća umiru. BTW... znam da ovdje ima dost pušača, pa da pitam... prije tjedan dana je završila ona nestašica Marlboro Lightsa... jel netko primjetio da su sad totalno drugačije? full su nekvalitetnije. neki dan zapalim i po dužini mi zgori neka tanka grančica i skuri pol rizle... nevjerovatno. ne bi se čudil da je kolumbo ili nekaj takvo, ali ovo... nečuveno. brijem da idem na bjeli valter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Super Moderators
|
Uffff...upravo sam se ubio pizza-palačinkama...rok ![]() Nisam ih jel sto godina... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Moderator
|
Malo kasnim, al' to mi je od rođenja ![]() Jeb... SkyStar2 kartica, al' to nije razlog da nebum vesel jer je JELC za punu kilu teži od mene, a to je vu ribičiji velika mera. ![]() Ovi pfff čim zatopli mogli bi v ribičiju, ali onak pravu, negde na šodericu. Zememo roštilj, mesine, luka, pive, vina, Jamničke i nekakvog soka za decu kaj voze. ![]() ![]() I da ne zaboravim Petak, Subotu i Nedjelju sam vu Slobodnoj Fašničkoj Republiki Podsused od 15.00 do 21.00. Maska mi je orginala (hmijem se v' jutro) ![]() Primam rezervacije na sve mailove. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#866 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Nije ni bjeli valter loš ali marlboro je marlboro.
![]() |
![]() |
#868 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() AMD-jac, možda navrenem u petak kad bum se vraćal u ZG ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |