|
![]() |
#1 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
p35c-ds3r problemi...
Evo nakon par godina AMD-a kupim si intel i odma problemi s doticnom plocom,sve fino instaliram i ne radi mi zvuk . Jel ima neka caka u BIOSU ili?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prvoklasni Krkan
|
rjeseno....boze debilane, morao sam uc u device manager nakon sta sam instalirao drivere, pa klknut na neki pci uredjaj koji je bio pod upitnikom i kliknut mu da apdejta driver(u driveu mi je bio cd od ploce!) i kao naslo je nki HD audio i sad napokn radi... evo nek ovo ostane pa ko ima isti problem da zna ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Već par puta je bila ista tema. Skini ove drivere i instaliraj... XP > ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_R177.exe Vista > ftp://202.65.194.212/pc/audio/Vista_R177.exe
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prvoklasni Krkan
|
Sori nisam znao, mislio sam da sam dobio prdnutu plocu. Al evo napisao sam rjesenje... Ja sam probao i sa najnovijim driverima sa gigabyteovog sajta i ove s cd-a i nista dok nisam skuzio ovo u device-u. E da hvala ti za drivere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Ima brže i jednostavnije riješenje ![]() Explore CD > Audio > MSHDQFE > pronaći .exe ovisno o OS-u (u mom slučaju je bilo: Win2K_XP > us > kb888111xpsp2.exe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Stane li Cooler ARCTIC-COOLING Freezer 7 Pro na matičnu P35C-DS3r (da ne kupujem bezveze) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Stane na sve...pa nije to neki ogroman hladnjak ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kad smo već kod te ploče, primjetio sam da mi štakor optikaner ostane svijetliti nakon što isključim komp. Kako ga isključiti? Nije neka greška, ali me lagano živcira.
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne može se to isključiti, sve nove ploče su tako napravljene da daju struje USB portovima i kad je komp ugašen. Jedino da složiš nekakav relej koji bi isključivao struju USB-ima nakon gašenja kompa. Mislim da je član TomRi napravio nešto takvo.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prvoklasni Krkan
|
pa meni je mis isto u usb-u i ne svjetli.... I da ac frezer 7 pro satne bez problema na ovu plocu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ali ja nemam štakora na usb-u nego na ps2. Prije je bio direkt u ps2, a sad imam daljinskog kojemu je receiver uboden u ps2 putem usb2ps2 adaptera pa mi je stalno aktivan.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa stavi ga u usb i nebi trebao svjetlit vise.. meni kod starci na kompu ista stvar, samo sto su oba usb-a popunjena pa mu onda nema pomoci ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|