|
|||||||||||
|
|
#61 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Traba li tebi četverojezgraš ili ne? Ako radiš sa aplikacijama koje dosta benificiraju od 4 jezgre uzmi C2Q, a ako ne onda uzmi nekaj drugo. Ako ti samo treba CPU za surfat net-om, slušat mp3-ce i igrat igre uzmi E4400
|
|
|
#63 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jer je medju najisplativijima, a ako ga naclockas prakticki nema razlike izmedju njega i drugih (osjetno) skupljih, poput E6750.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#64 |
|
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
heh 900kn....FSB800mhz bus.....ovako matičnu sam već uzeo,Gigabyte P35C-ds3r,a e6750 ima FSB1333mhz bus...nekako sam puno bliži 6750!:-D bez obzira što je skuplji 500kn...naklokat ću i njega...pa nevirujem baš da mu e4400 može doć blizu? |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
ja nisam reka da nemože...nego nemogu virovat da može! i ne pravim se pametan...da se pravim pametan ja nebih pitao za savjer nego bi davao savjete! ![]() btw. u ovom tvom strašnom testu...ja nisam baš vidio da se spominje E6750? |
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
uzmi što ti srce želi i kolko imaš love,meni je moje zadovoljstvo najbitnije, pogotovo ako stojim dobro financijski taj tren,što got uzmeš nečeš požaliti od predloženog ali ti odluči.osobno bih uzeo ili e6750 ili q6600 ![]() |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
zato kaj tamo nije bilo E6750 (još nije bio izašao - i imaš nekaj protiv tog testa?) ali imaš E6600 koji radi na 3,3 i 3,5GHz a sumnjam da ćeš ići više od toga na zrak 24/7 sa E6750 u glavnom tvoje pare-tvoj izbor, mi samo dajemo savjete što je isplativije u tvom slučaju E4400 bi bilo najlogičniji izbor a sad ako imaš dubok džep uzmi ti i X6850 nama je tak svejedno.
|
|
|
#69 | |
|
Premium
|
Citiraj:
ne nije nego je ovo ![]() http://img66.imageshack.us/img66/3807/prvakli2.gif http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=241091 ![]() ps zahvaljujem prijateljima Razeru i Puški na savjetima i podršci ![]() idem spavati kasno je
Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 11.09.2007. u 05:05. |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Što reći nego, svaka čast ![]() |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
E6750 G0 ces navuci cca 15% vise od nekog E4xxx, i uz duplo vise cachea, itekako ces osjetiti razliku u igrama. Subjektivan dojam, brzina ucitavanja tekstura, mapa, objekata, lag, te na kraju i taj omrazeni fps (iako, da budemo posteni, tu je razlika najmanja, a svi se bas najvise kace na njega), sve je na strani veceg brata.
|
|
|
#73 |
|
.
|
Na kraju product coda piše SLA9V. EDIT: ne, to je samo u slučaju E6750 proceva, u slučaju Q6600, na kraju piše SLACR. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 16.09.2007. u 15:59. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Premium
|
ma pokreni cpu-z on če ti reči jel g0 ili b3 edit ako je kupljen početkom godine to je 99 posto b3 ako je slučajno g0 moja preporuka je da igraš loto ![]()
|
|
|
#77 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
.
|
Da si iz Hrvatske možda bi i bio, ovako je ''samo'' jedan odličan rezultat ![]() Btw, samo da velim, ploče (Asus Blitz) nije bilo u HR do jučer, tako da je benchanje u ponedjeljak, a tad ćemo i objaviti i nove rezultate ![]() |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Prečupavi mod
|
Evo stigao i moj dugo ocekivani buduci ljubimac, kupljen u ADM-u: http://public.carnet.hr/~msuvak/hw/q6600 Mislim da ce se posteno oznojit, kao sto se Presler znojio ovih godinu i nesto Jos samo da ponovno stignu LanParty-ice u Lost...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#81 |
|
Prečupavi mod
|
Da, rekao mi je gospon iz Losta da su se doslovce razgrabile ![]()
|
|
|
|
|
#82 |
|
.
|
Svašta, kao da ih dijele džaba... @SU - nabavila se grafa, čujem, proc je tu, jel se to neke ljute reze spremaju? ![]() |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Prečupavi mod
|
O da Razer, slazem pakleni stroj Polako ide jer imam vrlo malo vremena za za***anciju, ali kroz tjedan-dva se nadam da ce sve bit gotovo. Trebao bi, doduse, jos nabavit neku bolju pumpu, nekako mi se cini ova Eden 114 preslaba Kak si cuo za grafulju (nije jos dosla doduse, dogovor neki je za iduci tjedan)? ![]()
|
|
|
|
|
#84 |
|
.
|
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Emu miša, prvi sam se dočepao G0, a zadnji ga budem upogonio. Eno, tak mi je jučer stigla matična iz MSana (naime, prve 2 su bile oštećene u transportu, pa dok sam se izyebo s njima, i dok je stigla nova posiljka, a nisam htio nijednu drugu osim P5K WS) Sinoć sam ponovo upogonio vodeno, skratio cijevi, promjenio pumpu za istu (koja je tisa, al hebemu, malo sam je zveknuo pri instalaciji u kuciste, i sad mi se cini da je i glasnija nego ona koju sam reklamirao). Spojio sam na grubo najosnovnije, Zapalio i ko Bog. BIOS je rekao 26C na CPU-u. Danas popodne ću ispicajzlit kućište, i još si moram razmislit dal da stavim WinXPPRO 32bit, ili 64bit. I razmišljam, dal da si ostavim TT 750W-10mj garancije ili Corsair 520W-59mj garancije. Draži mi je TT jer je on bio ljubav na prvi pogled, a Corsair ipak ima 5g garancije.
|
|
|
#86 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ev, konačno sam skužio donekle većinu funkcija na ploči, posložio sve kak mi paše... ALI, što treba isključiti u BIOSu da frekvencija procesora bude stabilna, varira mi između 1600MHz i 2400MHz... Malo je 1600, malo 2400MHz, odnosno kad nešto radim skoči na više, a kad je CPU idle, padne na 1600MHz, se moze to kako isključiti?
|
|
|
#87 |
|
.
|
EIST (ili Intel Speedstep) i C1E. |
|
|
|