|
![]() |
#1 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) 7600GT big time problem
Pisem s posla jer nemama komp. Komfa iz siga osim grafe... Nova 7600gt, gainward golden sample, agp,256. Nakon prodaje 6800le, komp je stajao 2 tjedna izstekan iz struje. Stavim 7600t kad ono dfi zasvijetli prvu led diodu - Early program chipset register before POST-. I nece uopce podignut komp, sve se lijepo vrti ali je monitor crni., i led svijetli. Citam na netu i vele da je PSU problem ili je grafa neispravna?(nova, vađena iz kutije) napajanje je 350 fortron pnf serije. grafa im onaj 6 pinski za napajanje uz koji sam dobio kabel koji se grana na dva molexa. Stavio sam zaseban rail u jedan molex, da li treba staviti dva molexa? probao s dva raila ali nista. Pitanje ? Da li je napajanje preslabo, otislo u vjecna lovista? Ili je grafa shebana? Ili je prasina na kontaktima? kondenezatori su svi ok, nema napuknuca...
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Napajanje ziher nije preslabo za 7600 to je isključeno, posebno sa samo jednim hardom u kanti... izvadi gradu i provjeri, probaj Clear CMOS i onda ako neće isprobaj si kod nekoga dal ti radi ta grafa... Jesi probao sa satarom grafom ili si nju već prodao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Thnx, probao sam tvoj savjet. Nasao samo upravo isti savjet za dfi plocu u takvim situacijama. Led #1 je svijetlila,.. Napravio clear cmos, i sve izvadio iz ploce. Pokrenuo i radi. Ponovo sve ustekao.... Radi Rjeseno. THNX. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|