|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
WinXP SP2 u 5. mjesecu '04. i "Light" XP
Eto kako sada stvari stoje XP SP2 bi se trabo pojaviti za 3 mjeseca i šuška se da će se u isto vrijeme pojaviti i neki trenutno neimenovani WinXP "light" za low entry PCe i siromašnija tržišta. I da kako stvari stoje oni sa "posuđenim" WinXP SP1 Corporate edition ili oni koji imaju uredno plačene XP ali im ide na Q stalno zivkanje M$ supporta za novi key jer stalno nešto kemijaju i preslaguju po kompu sad će opet morati tražiti novi ključić za XP ![]()
|
|
|
#2 |
|
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma takvih nema puno.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Nisam dugo bio na poslu, pa bih te molio za informaciju (ne da mi se gledati mail, ode mi cijeli dan na čitanje tog maila )Znači li to da će nakon instalacije SP2 biti potrebno ponovno aktivirati windowse? I da će se corporate verzija morati aktivirati :confused: Zbunio si me s onim "kljućićem". Kljućić je Produckt Key. I to je jedinstven broj koji ti MS support ne može dati. MS Support ti daje confirmation ID za aktivaciju. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|