|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
WinXP SP2 u 5. mjesecu '04. i "Light" XP
Eto kako sada stvari stoje XP SP2 bi se trabo pojaviti za 3 mjeseca i šuška se da će se u isto vrijeme pojaviti i neki trenutno neimenovani WinXP "light" za low entry PCe i siromašnija tržišta. I da kako stvari stoje oni sa "posuđenim" WinXP SP1 Corporate edition ili oni koji imaju uredno plačene XP ali im ide na Q stalno zivkanje M$ supporta za novi key jer stalno nešto kemijaju i preslaguju po kompu sad će opet morati tražiti novi ključić za XP ![]()
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma takvih nema puno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Nisam dugo bio na poslu, pa bih te molio za informaciju (ne da mi se gledati mail, ode mi cijeli dan na čitanje tog maila ![]() Znači li to da će nakon instalacije SP2 biti potrebno ponovno aktivirati windowse? I da će se corporate verzija morati aktivirati :confused: Zbunio si me s onim "kljućićem". Kljućić je Produckt Key. I to je jedinstven broj koji ti MS support ne može dati. MS Support ti daje confirmation ID za aktivaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|