| 
 | |||||||||||
|  27.01.2004., 15:14 | #811 | 
| Super Moderators Datum registracije: May 2002 Lokacija: Zg 
				 | Ufff...kristuš...meni nije nikak jasno kak se ti to u centru tak slabo hraniš???  Sve sam si nekaj gruntal kak je to prije bilo, ja sam znal za DORUČAK otići u expres restoran, naručiti pomfri, par jaja "na oči",nekakav šnicl ili još bolje par pečenih kranjskih  ...a bilo je uvijek i hladne žuje       Od takve papice bogme ne ogladniš tak brzo. Istinabog-lajna je i onda bila idem-ak-baš-moram  , ali se je zato u expresu jelo bogovski... | 
|   |   | 
|  27.01.2004., 21:43 | #812 | 
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | Jelc moj Express su pruredili, nema vise jajca, Pommesfrittesa isto cesto nema, znam ja tu taktiku dojdes oko 9 zemis nipleskavicu ili narafni , jajceko, pomfrit kaj je u biti   ulje s krupirom, senfa ( dok je jos bil iz kante), majoneza i udri! Kolesterol party!! Sad je to drukcije pomrit je suh, pljeskavic nema, imaju pilece filete al njih nema ujutro a navecer su nestali!  Zuje nema! Ja sam 97 upisal fax a bil sam u Sc jos 94 s bonovima od frendovog buraza! 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  27.01.2004., 23:28 | #813 | |
| ono ispred konpjuktora Datum registracije: Apr 2003 Lokacija: zagreb 
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  28.01.2004., 00:05 | #814 | 
				 | Efo ja sam danas opet bogatiji za 2 kupona, a sutra opet delam! 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  28.01.2004., 00:27 | #815 | |
				 | Citiraj: 
   Nema fine papice, a bogme sam ostao šokiran kaj nema ni Žuje više...pa kaj si oni misle... Ma prije si mogao doći u normalno vrijeme i fino jesti,zalit pivčugom, i još ti je ostalo bonova da se u Lapu kvalitetno usvinjiš       Skoro da ti novci nisu ni trebali, ako si imao bonove mogao si konstantno biti dobro hranjen, napojen i urokan ko zadnja svinja.. | |
|   |   | 
|  28.01.2004., 22:16 | #816 | 
				 | Ni Lap vise ne dela!:mad: Jabuka je postala uzas!  
|   |   | 
|  04.02.2004., 01:44 | #817 | 
				 | 

KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
			 Napokon sam se užderal! Frend od stare je dopelal domače Zagorske Krvavic, fine debele, saftne, tak sam se užderal nemrem vam opisat tek sad morem dihati, a uz krvavic dinstano kiselo zelje a sve dobro zaliveno žujom!!   Za prste polizat   OĆU JOŠ!!!! FOOOD!!!  :clap: 
|   |   | 
|  04.02.2004., 02:07 | #818 | |
| Premium Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: Vinkovci 
				 | 

Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
			 Citiraj: 
   a tek kulen kad ugrabim... ajmo mitzek partijaneru javi seeeee!!! pa kulen bi mogo jest valjda dok ne povracam jebes mi sve..    
				__________________ Sig mi nije u skladu s pravilima. | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 10:21 | #819 | |
| Prigorec po defaultu Datum registracije: Mar 2003 Lokacija: Pušća Gornja 
				 | 

Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
			 Citiraj: 
 zena me izkritizira da ....jel...nemre do mog ...jel ponosa..pa..... uglavnom teska srca..krenem ja na jelte D I,,J...EEE..T...UUUUUU         uglvnom...sve je dobre. bilo do navecer.......po danu sam se z kavami varal...grickal muslee i sl posije.. dojdem navecer doma....v zelucu 155 Aliena....kad ono...Travaaaa!!!! a za ostatak ekipe dinstano kiselo zelje i domace(punica zlatooo mojeee!!)pecenice....:confused: :confused: :confused: vhatafakkojajebdijeta???????????? uglavnom ..laktovi su radili ......      bilo je jakoooooooooo fino ...a trava???hehe  ,pliva  vu septickoj....   od danas(mozda?) idem na dijetu!!!(narafno ,zavisi kaj bu danas vu loncu...sve si mislim da je buncek-zuljba ..videl sam da se zuljba namace...a buncek sam tak i tak vec daaavnooo nasnjofal vu frickasu!!!!pa si ti misli!!!koja k...a dijeta!!!!!!!) zivjeleeee ZDERONJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE  | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 11:33 | #820 | |
| Ekspert iz sjene ... Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: New Eden 
				 | 

Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
			 Citiraj: 
   Ja još svojeg itekak vidim, samo kaj baba prigovara da sam sexy ko pajcek vu kocu   hebate - 2 puta tjedno AKO   Vidim da je vrag zel šalu i krenul na dijetu. Samo - đabe kad sa ekipom se ide u nedjelju kod Ribiča na zagrebački   Ali neka ... bit će još šanse  | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 14:02 | #821 | 
				 | ma ja isto odgadjam dijetu vec mjesecima. al neka. Ide se u vojsku za nepunih mjesec dana pa cu tamo skinit koju kilu            evo bas sad mama pravi kelj       nisam vidio dal ima kakvog meas al ako ne bude fina domaca slanina je u frizideru pa ne bi trebalo bit nekih problema.   
				__________________ Sig mi nije u skladu s pravilima. | 
|   |   | 
|  04.02.2004., 16:27 | #822 | |
				 |  elem.... Citiraj: 
     jegiba ,pa nije valjda i Bosut presusio./????.... eeeeeeee,kako se u Vinkofcima jelooo tamo negdje u veljaci iljadudevetstoosamdesetipeteeeeeeee....dok sam gulio 6 mjeseci na C poligonu i dok me je mladjivodnikzivotajovanovicmamcemujebem tjero na pozarstvo u vozni park a vani --23*C i kosava taman pocinje svoju svirepu igru.......eeeeeee, onda sam imo 89 kila misica...sad imam skoro tolko speka +ostatak.....       da,da ,bila su to vremena...pa izlazak u (jedino) kino,poslije setnja Korzom...pa trk preko Bosuta natrag do 2200!!!!ufffff,svejedno,u hotelu Gaj (prijasnja Slavonija!) je moja malenkost par "konzervica"probusila..........eeeeeeeee,kad je to biloooooooo!!!!      ups,male sem popravil....nekaj me sreka pod lopaticom pak mi ruka podrhtava na tipkofnici........ | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 16:55 | #823 | |
				 | 

Re: elem....
			 Citiraj: 
 eeee mitzek. kad si ti bio u vinkulji osamdesetipete ja sam imo godinu dana i cca 5-6 kila  Vec se onda vidlo da cu bit pravi macan:clap: Stosta se promijenilo u vk od rata. Pikova zgrada (moras znat koj je ) je jos i dan danas izgorena i razrusena od cetnickih granata.. hotel slavonija je u banani teskoj dok je bosut tolko prljav da bi mi bilo zao cetnika bacit u njega...dobro ne bi  ,...al ono stvarno je prljav....al zato klopa u slavoniji je ostala nenadjebiva. Stari je ove godine napravio cca 120 kulenova za prodaju i dosta kulenovih seka. Nemogu docekat kad cu jednog zaklat da vidim kakav je    Ako ko hoce mogli bi napravit prvi hrvatski online kulen trade   treba pitat starog sta on misli  edit a pored bosuta ima jedna pecenjarnica koja pravi najbolje hamburgere na svijetu...morate doc probat   
				__________________ Sig mi nije u skladu s pravilima. | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 17:15 | #824 | |
				 | 

Re: Re: elem....
			 Citiraj: 
 srecom ja sam bil samo navecer kasno ,prenocio ,fino jelte Gablao i prc za Vukovar...nemojte pitat zakaj.....posel mi je jebacki....ujutro sam vu Zabregu ,popoldan vu Osijeku,navecer vu Vinkofcima,drugo jutro Vukovar,popodne Glina i tak ...idu dani..... kak sem vec na Zderonjama opisal,a to mi je i postapalica"nema tice do prasice"!!! jos uvijek preferiram papicu po sirokoj Slavoniji i Baranji te okolo.... nekak mi je posle ribice pusto i zalosno vu zeluceku...dakako ,volio bih se i na Istrijansku kuzinu ,jelte osvrnut...nija da je bolja od Slavonske ..ali nije ni daleko....domaci teren(Prigorje Zagorje ,Zagorska Sela..) su van konkurencije..jel...domace ,je domace,.....jooj.... mam sem lacen(gladan!),kad se same setim fiiiineee papice!      | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 17:43 | #825 | 
				 | Ah-ja idem u subotu-nedjelju gore. Nosim kilu fileka  i kilu smrznute nojetine za "na saft", onak sa žgancima       Nema boljeg od domaćih žganaca, mesine, i safta. Nisam još probao nojetinu pa bum sad   Ak ne valja-fileki i špek su u rezervi...ili ću lijepo ko zadnji put u Zaprasiću kupiti oko 40-tak deka telećeg vrata i 80-tak deka lopatice od pu-ajceka, meni i punici na saft čisto dosta   Bog mi je bil pamet prosvjetlil-pa sam gore od dvije armature viška napravil staklenik, tak da ima i šalate...joj kaj bu opet bilo rok-rok        | 
|   |   | 
|  04.02.2004., 22:21 | #826 | |
| Premium Datum registracije: Jul 2003 Lokacija: Zabreg 
				 | 

Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
			 Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 22:26 | #827 | |
				 | 

Re: elem....
			 Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 22:31 | #828 | |
| Magister Mundi sum! Datum registracije: Jun 2003 Lokacija: Zagorje 
				 | 

Citiraj: 
  ,  tak je hudi  da bi mogel celu 500l bačvu vodes piti ,  bez zajebancije  
				__________________ | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 22:35 | #829 | |
				 | 

Citiraj: 
   btw,ja sam devetstošezdesetpeto....stara raga.muž i tatek...fali se moja žena da ima 2 dece i maloljetnog muža!!!! | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 22:41 | #830 | |
				 | 

Re: Re: Re: Re: Re: KRVAVIC!!!!!!!!!!!!!!!
			 Citiraj: 
 ak ne vjerujete,ja se dam kladit........na sigurno...he-he ..čak i mesožder 5 dan/AMD/ je ostal bez SAPE!!!!!! ak je neko za provjerit, ja se nudim ko degustator!!!!:burn:       a i ne teraju te prije zadnjeg zalogaja kak vu Ribiču,to mi se zadnja 2 x fest zamerilo!!! a baš nis neki picajzlin!!!daj jest i pit..i dobro je!!! | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 23:14 | #831 | |
				 | 

Re: Re: Re: elem....
			 Citiraj: 
  jebote generacija smo (07.05. 1965), mislil sam da na forumu samo deca a ono  | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 23:17 | #832 | |
				 | 

Re: Re: Re: elem....
			 Citiraj: 
  , jel sam svakakvog fiša i čobanca...fakat je para išla na uši  | |
|   |   | 
|  04.02.2004., 23:45 | #833 | |
				 | 

Re: Re: Re: Re: elem....
			 Citiraj: 
         gle,čse javil na Žderonje skužil sam da smo blizu po interesima...pc,klopa,žene,cuga..Ti sam odaberi redoslijed!!!    | |
|   |   | 
|  05.02.2004., 00:08 | #835 | |
				 | 

ha niš.....
			 Citiraj: 
 da ne pripovedam da se tri gladne godine dogovaramo za "krkljanac" od kakovif puajcekof i sličnih roktavih prispodoba! ah,valjda bu kaj "opalo" kad na proljeće ptičeki zapopevleju!!!!  | |
|   |   | 
|  05.02.2004., 00:43 | #836 | |
| Feldwebel Datum registracije: Feb 2002 Lokacija: bolnica 
				 | 

Re: ha niš.....
			 Citiraj: 

__________________ Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. | |
|   |   | 
|  05.02.2004., 01:04 | #837 | |
				 | 

Re: Re: Re: Re: elem....
			 Citiraj: 

__________________ | |
|   |   | 
|  05.02.2004., 01:09 | #838 | |
				 | 

Re: Re: Re: Re: Re: elem....
			 Citiraj: 
  Ma ja ne pijem alkoholja , maker sa zagorec  zato sam del da bačvu vode , ali to se lako zameni s vinom ili nečim drugim ke vi čete  
				__________________ | |
|   |   | 
|  05.02.2004., 01:55 | #839 | 
				 | Ti vraga, kaj jedan post na pravom mestu može učinit, niš se ni dogajao a onda sam sam spomenul KRVAVIC!! Sutra sam dima nručil od stare kosanu štrucu z jajima, retsnaim krumpirom, i pravom juhicom. Jafim se kad opet bum mogel dihat!  
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |