|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Baterija problem
Nisam znao jeli ovo ide u hardware ili software pa asm stavio ipak u hw. Kupio sam neki lapotp (no name) polovni. I od prvog dana postoji problem s baterijom. Na lapu ledica pokazuje da se baterija puni, ali kad iskopcam kabl od napajanja nista, nece se upaliti. Izvadio sam bateriju usteko kabl za napajanje i izmjerio napon na konektorima. Struje ima. Izmjerio sam napon na bateriji i tamo ima struje. Sad ako ima ima struje u bateriji zasto ne radi??? jeli problem u softwareu ... jeli treba gdje sta postelati u winsima ili u biosu ??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod baterija imaš napon i kapacitet. Ti možda imaš napona na bateriji, ali kad isključiš struju u jednadžbu ulazi i kapacitet baterije. Ako je kapacitet mali (dešava se kod starijih baterija), lap radi kratko ili uopće ne radi. Ovdje možeš naći zamjenske baterije, ali su dosta skupe i ne znam koliko je to isplativo u tvom slučaju www.baterije.hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|