|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
(riješeno) Čudan problem u vezi 1280 x 1024 ili nečeg drugog
pozdrav ekipa! ![]() ovako jucer sam kupio 19" lcd (samsung 931BF), do sada sam imao 17"crt (samsung 755dfx).. uglavnom spojim ja lcd na DVI na Leadtekovoj 7600GT,sve radi, stavim rezu koja pise 2048x1024 @ 60Hz, posto cijelo ljeto nisam nista igrao osim nesto malo online Warcraft 3 TFT imam samo to instalirano, pokrenem igru, stavim tu istu rezu i igra radi koliko sam vidio bez problema...e sad problem se pojavio cim sam instalirao prvo doom 3, pokrenem igru sve oke istu rezu stavim udejm igram malo , tup nestane zvuka - crni ekran (mon trazi izmedju DVI i VGA ulaza) i moram off-on komp , oke kazem ja nesto je do igre mozda, stavim quake 4 (isto je taj engine mislim) istu tu rezu, tu se ista stvar pojavi jos u uvodnoj animaciji, oke idem ja spustit rezu na 1024 x 768, tako mi malo dalje dodje animacija al opet zasere ista stvar, probam skipat animaciju igram malo na 1024x768 kako sam prije uvijek na crtu igrao sa 2 x aa, kad opeta ista stvar, u most wantedu mi se to dogodi cim stavim 2048 x 1024, stvarno neznam sta je, probao sam i drivere mjenjat i nista, mozda jednostavno dotrajali win xp? mada su "tek" 5 mj gore..vise neznam sta da radim , i sad ja mislim da monitor nemoze bit uzrocnik, komp se ne grije ni nista, mozda da format pa sve nanovo? jel moze to mozda spasit? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čekaj, što će ti ta reza na 19" LCD-u??? On ima nativnu 1280 x 1024 i tako uvijek mora biti. Igrati na 2x FSAA i 7600GT vjerujem da nije baš bajno... Lijepo ti sad napiši koja je konfa, možda te napajanje počelo zezati... http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
lol sory da mislio sam 1280x1024, neznam od kuda mi je ono palo na pamet ![]() uglavnom evo igrao sam i sad TFT na toj rezi i sve 5, ali cim je valjda neka novija igra ode sve u bananu, znaci samo se zacrni slika nestane zvuka i svega i monitor pregleda dali je spojen DIGITAL ili ANALOG i onda ode na stand by i pocne blinkat, puknem reset...nista, nece da pipkne, i onda ugasim-upalim i sve oke....naravno dok ne ponem igrat opet, al mozda stvarno nesto windoze seru...al cudno mi je to za Most Wanted, cim stavim rezu i apply odmah crash ![]() ![]() e i samo da kazem ja sam i duum3 i kvejk4 igrao prije na 1024x768 sa 2xaa i 2x af i islo je dobro, a sad se i na tim postavkama rusi..
![]() |
#4 |
Registered User
|
isuse da mi je netko rekao da se ovo moze dogodit nebih vjerovao. odem ja otvorit komp da probam istekat sve nepotrebno s napajanja, kad ja gledam ne vrti se cooler od graficke, hmm gledam molex je spojen, probam ja iskljucit napajanje iz maticne i napravim od zice most i spojim zelenu i gnd i sad napjanje radi spojim samo graficku i dalje se ne vrti cooler,kad ja ono pogledam bolje onaj repic sta na nekim mbo drzi graficku onako izvucen i graficka se valjda doks sam ja saltao monitore DVI i VGA i tako to valjda malo izvukla i sad ja ne kuzim na koju je foru davala prikaz a nije joj radio cooler, samo je malo bila izvucena iz agpa, ustekam ju, upalim komp , cooler radi, pokrenem igre sve radi za 5, nikad nebih posumnjao da se takva glupost moze dogodit i raditi toliko problema... uglavnom problem rijesen. hvala. pozz ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|