Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.09.2007., 18:50   #1
CosmModius
Premium
Moj komp

CosmModius's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Question Hercules 3D Prophet 4500 Kyro

Dakle nabavio sam besplatno prastaru doticnu grafu....koja je pajdi uredno radila......
Izvadio sam iz AGP-a jos vecu starudiju (TNT2) i ubo taj Kyro...
Instaliro sa cd-a drivere... ne mogu pokrenit ni jednu igricu.. sve se kao texture lome itd.... kad sam u properties htio dat neki screen saver, sve je pocelo nekak stekat ko ludo... konfa je ona pod "moj komp"...
Zatim se ja sjetim da su mozda driveri u k... i skinem ja sa neta neke drivere za WinXp, ali i dalje nista, igre ne rade...
odem u my computer.... hardware wizzard...display adapters i pise za driver signer: Not digitally signed...
koji vrag da napravim da to profunkcionira???

inace prije te grafe sam imao TNT2 koja se isto zamrzavala, zatim se pojavio blue screen i s njom nisam mogo pokrenit ni jedan filmic ni igricu..
jel moguce da su windowsi osli u k. pa ih moram reinstalirat, ili je na maticnoj mozda riknuo agp??
CosmModius je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 20:15   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Meni ovi driveri http://www.techspot.com/news/5650-ne...o-drivers.html uredno rade.
Vjerojatno su windozi u kujcu. Prije nego skršiš komplet windowse, deinstaliraj sve drivere, uzmi driver cleaner i reg cleaner, dobro počisti ostatke svih drivera, pogotovo od tnt grafe, nakon toga PRVO instaliraj drivere od matične i sve ostalo, a tek na kraju Kyro.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno