|
![]() |
#10231 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
danas posto je petak posteno omastio brk - reci cu samo junetina kao na naglo , nije ispala uopce tvrda , vec onak je vukla ko da je kuhana |
![]() |
![]() |
![]() |
#10232 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Volovina je zakon. Evo najnovije snimke sa Velesajma. http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=5179775 http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=5179776 Naždero sam se svinjski. Ostavio sam im samo rebra. ![]() Nakon toga sam posjetio Gasro Globus i maznuo porciju graha sa kobasicama.
![]() |
![]() |
#10233 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Prasac stari pozojni ![]() bdw-junetina na naglo je ok. Prvo se zapeče sa svake strane (na masti malog pu-ajceka tak jasno), podlije sa malo juhe i žuje. Malo se tako kakti dinsta i pri kraju opet zapeče. Ostane krasan sok od pečenja koji se prelije preko mesa ![]() Samo ne smije meso biti pretanko narezano.
![]() |
![]() |
#10234 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ja sam danas junetinu dinstala na puno češnjaka i paradajza ![]() ![]() a sada se davim u kroasanima i sladoledu od čokolade i lješnjaka
![]() |
#10235 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja danas preskocio dorucak posto me probudio (u 11 sati) miris rostilja... i pogledam kroz prozor stari rostilja vec vani... odo i ja sad van se dimit malo ![]() ![]() DOBAR TEK svima!
![]() |
#10236 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Danas ručak: http://www.imagesforme.com/images/9081slika1.JPG http://www.imagesforme.com/images/2014slika2.JPG http://www.imagesforme.com/images/3172slika3.JPG http://www.imagesforme.com/images/5165slika4.JPG http://www.imagesforme.com/images/8977slika5.JPG 2,5kg vratine 1,5kg ili tak nekaj carskog mesa 1kg tj.malo vise od toga piletine..oko isto 1,5kg uz to naravno..puno luka, ajvara, krumpira itd... Dobar tek svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10238 |
Super Moderators
|
Ostala su dva krila i vrat od patke-bila je mrak juha...poslje krumpač u pečnici. Između krumpača se pekao komad krmića ![]() Našao sam jučer nekakav ni-vrit-ni-mimo matovilac, nije bio loš. Sve u svemu-dobro ![]()
![]() |
#10239 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jučer bila berba grožđa u Zagorju - pojeo par kila grožđa a onda je došao na red i ručak ![]() Grah ćušpajz (kuhan u velikom kotlu za 20 ljudi, prvo se dinstalo luk i papriku a onda se gore bacilo govedine, svinjetine, kobasica, špeka, češnjaka i graha. nakon tri sata kuhanja rezultat je bio fantastičan ![]() I danas guštam u grahu ![]()
![]() |
#10240 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10241 |
Moderator
|
Zagrebački velesajam je završio. ![]() U tu čast sam pojeo par komada teletine ispod peke sa krumpačem i porciju mješanog mesa sa pomfrijem. Prije posla sam se nažderao svinjske mesine na naglo, a po povratku sam dokusurio ostatak mesa sa ljutim ajvarom i zalio pivkanom. Danas sam privredio cirka 3 kile žive vage. ![]()
![]() |
#10242 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
To se zove vegetarijanac ![]() ![]() Ja sam danas ubio musaku + hrpu pohanih suncanica... UFFF, mogo bi ih jest bez prestanka ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10243 |
prcknedl
|
I ja sam u subotu bil u berbi. Meni ![]() Dorucak: Pohani picek, pecena raca, pecena svinjetina, krumpir-salata. Rucak: Kokosja juha s rezancima, pecena raca, krmichi dosta saftno peceni, kuhani krumpir, krumpir salata... Vecera: ostaci od dorucka i rucka. Izmedju obroka besramne kolicine vanil-kifli, oraha i grozdja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10244 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
i mi smo bili u berbi..... bilo je odojka,raca,purica i mlinci.... besramne kolicine vina.. slabo je bilo....150l mosta....ptice sve pojele.... al smo flasirali od prosle godine....tak da se na policama naslo jos 200flasa.... debelom je zeludac u nedjelju zakazo....nije htio prokuhat....on tvrdi da je sam tak al ja sam uvjeren da ima veze sa kolicinom gemista koje je strusio u sebe.. petak navecer i cijelu subotu je roko sa ekipom.....haahhaaa ![]()
![]() |
#10245 |
mrzi zimu
|
...mi smo jučer išli na ručak u medvedgrad i izgleda da sam si pokvarila želudac...bilo mi je slabo navečer a i sada još uvijek mi nije baš najbolje ![]() tako da sam na dvopeku i čaju ![]()
![]() |
#10247 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
kahhhmmmm.
![]() debela družba u sastavu Jelc,Nino5 i moja malenkost,upravo u ovom trenu kod Bake tamani po pohanom meseku,sve vas ogovaramo i oblajava,posebno debelog organa ,koji mora namještaj slagat umjesto da s nama trusi po klopi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10248 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10249 |
mrzi zimu
|
![]() |
#10250 |
Pod naletima kopita zla
|
hm...kaj nisi zvala..tam sa inaće inventar ![]() ![]() pa gle..požali se ![]() ![]() ja sam..moglo bi se reči u ok odnosima s njihovom direktoricom..tak da..reci kaj nije bilo dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10251 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Makar-sad bu ziher rekel da smo znali da nemre pa smo ga zato i kakti pozvali ![]() Ubio sam se lignjama ko mali pu-ajcek. Dan mi je dodatno popravilo i to kaj sam Zrinkinog dragog istjero iz kreveta...jadan nije znao gdje mu je dupe a gdje glava ![]()
![]() |
![]() |
#10252 |
mrzi zimu
|
jelc svinjo mala ![]() ![]() hamm...ja sam jela lignje i salatu opd crvenog zelja...stvarno mi je bilo jako slabo ![]()
![]() |
#10253 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ne znam ja ništa, poslao je SMS da treba doći do njega po stvari. Ja došao. I još sam ga fino i ljudski pustio ćorit do 11.50 ![]()
![]() |
![]() |
#10254 | |
Pod naletima kopita zla
|
flare..razmisli o naočalama ![]() ![]() ![]() Citiraj:
a prilozi..tartar? majoneza? krupmir? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10255 | |
Moderator
|
Citiraj:
A nacrnčio sam se od sedam vjutro do maloprije. Od duplog sudopera napravio sam jedan ormarić da mogu staviti malu perilicu za suđe. Uznad radna ploča, ugradio sam okrugli sudoper od 45 cm. Spojio sam struju iza elemenata i morao montirati pipu, T komad, produžna crijeva, ventil i složiti odvod. Žena je prezadovoljna mojim poslom i spekla mi je brdo mesine. ![]() Rekla mi je da ovaj mjesec mogu ići di god hoću. ![]()
![]() |
![]() |
#10256 |
Super Moderators
|
Spremam si pravu Žderonjsku večeru: Malo sira i vrhnja za predjelo. Glavno jelo meso krmića od jučerašnjeg ručka, raženi i domaći ajvar ![]() Za desert čokolada. Nisam baš lud za čokoladom ali sam neki dan probao ovu: http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.c..._1963_44214191 i svidjela mi se pa sam se vratio po još dvije ![]() Jedini bed je to kaj je malo ima pa je poŽderem cijelu odmah...
![]() |
#10258 |
Super Moderators
|
Ja sam periodični Ždero čokolade...ne jedem je uopće i onda me ulovi na desetak dana...
![]() |
#10259 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Dosao iz skole sav umoran (mos mislit ,igrao pikado ![]() Bacio se na pravljenje sendviČa ,unutra mlijecni namaz ,sunke i majoneze To zalio sa nekim novim ledenim/vrucim(po izboru) cajem i mogu reci da je dobar i ne dolazi u onim vrecicama nego u zrncima Malo poslje ubijao sladoled od cokolade ,zalio cedevitom i nakon tog puknuo puding od cokolade (muss) A nazalost sve se ovo tesko prima za mene jer samo ima mjesta za misice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|