|
![]() |
#1 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Otišla ploča ili proc?
frend ima konfu sempron 2500+, soltek SL-75FRN3-L, 256mb takems ddr400, maxtor 80gb, Soltek radeon 9200SE AGP, combo LG i napajanje je bilo LC-B400W.. jednog dana ga pokušao upali i jednstavno nije htio upalit.. kod mene smo testirali komponentu po komponentu šta bi moglo otić... mislim da je napajanje crklo, jer cvili i ne pali se... kad stavimo moje staro napajanje koje je isto takvo samo LC-A400W, komp se upali al nema slike.. e sad izvadio sam sve komponente, samo je ostao proc... ne daje nekakve zvukove.. probam NB, vruć, pipnem SB i opečem si prst, dobro da mi mjehur nije skočio.. jel to MBO otišla ili proc? ako je proc, mislim da se ploča nebi smjela tako grijat.. al sigurno je otišla mbo... grafa je isprobana i radi, kao i memorija.. da čujem vaše savjete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako se upali s tim drugim napajanjem i ne boota, vjerojatno je riknulo staro napajanje i sa sobom povuklo ploču i tko zna što još...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
420
Datum registracije: Nov 2006