|
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Najvjerojatnije za NTSC i PAL mod tj. za TV Out. Inače tebi treba biti na PAL, što i je 99% (osim ako nisi kupio grafu iz Amerike ili imaš TV od tamo) ![]() Makar koja slikica ne bi bila loša. Ili još bolje pročitaj što piše kod jumpera pa napiši ovdje ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
mislis nesto ovakvo? ![]() ak je, onda bi to trebao biti taj switch za PAL/NTSC kao sto ti veli i Swarm dude ![]() meni tak rekao 'SU' http://forum.pcekspert.com/showthrea...0Cu#post680906
![]() |
#5 |
Premium moderator
|
Na mojoj 2600Pro postoji ista takva stvar, JU2 jumper kraj fan headera. Samo na mojoj ima i opis za taj JU2 - NTSC i PAL. Tako da, makar nisu iste kartice, vjerojatno je ista stvar ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Hmm. pa posto vidim da mi kartica po defaultu uvijek pri prvom prikljucenju ili tv outa ili video in-a daje postavku za NTSC to znaci da bi trebao prebaciti ovaj jumper? I da li isto vazi i za video in? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
|
Nekako mi je čudno da ti daje NTSC po defaultu ![]() Možeš probati prebaciti jumper, samo prvo trebaš ugasiti komp ![]() Ništa joj se ne bi trebalo dogoditi... Ako nema još jumpera ili DIP switcheva, onda možeš biti gotovo siguran da je ovo NTSC/PAL jer nema biti za što drugo.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
|