|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
EPSON Stylus DX4250
dakle... prije godinu dana sam kupio Epson stylus dx4250. i instalirao sam ga na stari komp i sve je radilo kak treba, jedino kaj mi je sve bilo sporo radi starog sporog kompa. kad sam kupio novi komp prije nove godine, isao sam instalirat printer i kad sam ga ukopcao u komp u USB i upalio komp, prepoznao ga je, ali mi je pokazao: device has malfunctioned...bla bla bla, kaj vec pise u system trayu kad se pojavi ikonica od novog hardwarea i nekaj ne valja. nakon toga sam pokusao printer ukopcat u svih 8 USB portova kolko ih imam, promijenio sam 3 razlicita kabla i sa svima je bilo isto. kad sam formatirao hard na starom kompu, instalacija je prosla bez problema i printer najnormalnije radi... i kod susjede i kod frenda isto tak bez problema radi. na novom kompu mi svi USB portovi rade normalno, jer sam na njih sve zivo moguce prikopcaval i sve je savrseno radilo...i fotic i web kamera, i adsl modem, externi hard, USB stickovi, mis, tastatura, gamepad, volan, ama bas sve...osim tog printera. sad bi ja zamolio bilo koga od vas da mi da neki savjet kaj da napravim,jer mi glupo da imam printer koji nemogu koristit, a poprilicno sam ga platio [bez obzira kaj je bilo prije godinu dana]. samo mi nemojte odma rec da formatiram HDD, jer mi nikak nije do toga...em bi trebao poprilican broj DVDa da sve sprzim, em ne voli formatirat HDD, ak bas nije kriticno. edit: imam win xp sp2 tenx svima. edit 2: konfiguracija: core2duo e6300 MSI PT890 Neo-V HDD WD 160GB MSI GeForce 7600GS DDR2 667 MHz, TakeMS Zadnje izmijenjeno od: OSIRIS. 13.09.2007. u 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
moze pomoc, ikakva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Hmm... jesi instalirao na sva računala na isti način? Kod USB printera obično treba prvo instalirati driver, pa onda (kad se pojavi uputa za to na ekranu) spojiti printer (tj. može biti spojen i ranije, ali mora biti ugašen). Možda je do toga... Probaj deinstalirati printer (i software u Add/remove programs, i printer iz Printers & Faxes), restart, instaliraj prema uputama, pa ga ukopčaj kad kaže.
![]() |
#5 |
Registered User
|
jesam, napravil sam i tak. ali budem opet probal. svaka ideja dobro dodje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ajd probaj u biosu USB "spustiti" na 1.1. Meni se ista stvar desila, i samoje tako htio raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
jesam, i nis se nije promijenilo. sad sam ga maknuo sa starog kompa i ponovno instalirao i radi... brijem da cu ja formatirat hard i ponovno sve ic instalirat, pa ce mozda radit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|