|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Startup programi na visti: kako ih maknit???
Dobar dan forumaši, Evo kupih laptop i sam instaliram win vista bussines i naravno nije kao i xp, mal je zahebana... naravno rame mi guta ko zmija ![]() Mene zanima kako iskljucit nepotrebne procese, nasao sam onaj gdje se iskljucuje.. Control panel>programs>change startup programs.. Ali tamo imam neke program koje ne mogu ni: remove/disable/enable.. Nista im ne mogu al mi nist ne koriste, alui ce mi trebat jednom, ali mi ne trebaju non stop ukljuceni u procesima.. Kako da ih se rijesim.. p.s. stavio sam vistu jer neam drivere za xp i na xp mi 100 stvari ne radi, tako da opcija downgradeanja ne dolazi u obzir u ovom treunutku..
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
skini si tune up utilities 2007 i unutar njega imas "start up manager" te se tamo pozabavi ![]() i bilo bi ti korisno pobiti procese unutar viste za početak prolistaj ovaj thread http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=56505 a nakon toga evo ti popis servisa unutar viste pa pobij one za koje misliš da ti ne trebaju http://www.speedyvista.com/services.html lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
oke, fala.. nisam se tuneupa sjetio (inace ga koristim na xp-u)... pa onda... pokusat cu nest pa vam javim kak je proslo..
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
prolistajte thread o visti gore sam stavio link..ziher su domy i ekipa skuzili nekaj kaj moze jos dodatno olaksati sistem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pa ja sam imo s instalacijom potrenih drivera i progra uz njih u radu oko 550 rama. kad ih sve posikljucujem bude oko 430 rama... sto je soldino vidim... imam jedan problem.. koji god cd ubacim on mi napise da je blank i nece nista s njega ocitat.. a imam traxdatu i verbatime i nist drugo.. sere.. cita mi jedino dvd-- why???
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|