| 
 | |||||||||||
|  09.09.2007., 15:17 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Split 
				 | 

Komp i laptop u WLAN?
			 Ovako, komp (WinXP Pro) mi je ethernet kabelom spojen na Thomson Speedtouch 780WL router (Iskon.DUO) i preko njega ide na net, a laptop (Vista Ultimate) je wirelessom spojen na isti router preko kojeg također ide na net. Sad bi ja htio umrežiti komp i laptop, postaviti Internet Connection Sharing te File & Printer Sharing. Imate neki link gdje je sve ovo lijepo objašnjeno za početnika? | 
|   |   | 
|  10.09.2007., 00:38 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Split 
				 | Nevrmajnd, sve sam skuzio. Sad tek shvacam koliko je moje pitanje glupo i nema smisla   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  10.09.2007., 13:07 | #3 | 
| Moderator Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: St 
				 | Doza samokritike je pohvalna, al poznato je da se nitko nije nučen rodio i uči dok je živ. Nezaboravi podesiti isti workgroup i omogučiti File & Printer sharing na oba računala. | 
|   |   | 
|  11.09.2007., 23:20 | #4 | 
| Registered User Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Rijeka 
				 | imam problem. dakle već dva dana se mučim da umrežim laptop (win xp pro) i stolni komp (vista business).  na istom su workgroupu. s laptopa mogu doć do kompa, ali s kompa na laptop nikako. jel mi može netko objasniti u par koraka što točno moram napraviti. hvala... | 
|   |   | 
|  12.09.2007., 01:12 | #5 | 
| Moderator Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: St 
				 | Istu stvar je već netko pitao, na novoj slikovnici dodaj / aktiviraj TCP/IPv4 pa sa tom verzijom podesi mrežu. Druga opcija je da pogledaš opcije podešavanja TCP/IPv6 u novoj slikovnici. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |