|
![]() |
#1 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
7600GS i temp.
Imam PoV 7600GS i donedavno nisam primijetio probleme sa temperaturom. Temperatura prelazi 70°C. Hladnjak je na njoj pasivan pa sam ispod stavio ventilator koji puse po njoj ali bez ikakvog poboljsanja. Jedno dva dana od kako pratim radila je ispod 47°C. Moze li mi problem stvarat senzor, maticna ili da je najbolje reklamiram? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Stavio si ventilator i temperatura nije pala? ![]() Ili ventilator ne radi pa se temp ne mijenja ili je senzor u banani Probaj izmjerit sa metodom zvana PRST pa ces onda saznat sto je u banani |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Je to sam vec probao i mogu rec da je pasivni hladnjak hladan. Po tome je onda senzor. Sada u igrama postalo je nemoguce. Igra se totalno uspori i pocme stekat a jednom je zablokirao pc i pojavile su se crte na ekranu. Graficka je na tvornickim postavkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
pretpostavljam da je gore ona zvaka od termalne paste koja je najvjerojatnije izgubila svojstva pa bi to bilo preporucljivo zamijenit i prekontrolirat da se hladnjak nije mozda otpustio...
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro provjeri da ti se pasivac nije odvojio od jezgre pa ne prima toplinu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Driver je 93.71. EDIT: sada radi sve dobro. Nema stekanja u igrama, nema smrzavanja a graficka je poprilicno hladna. Zadnje izmijenjeno od: BlackDwarf. 10.09.2007. u 08:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|