|
![]() |
#10141 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
We'll drink until we drop My blood's one hundred proof We're gonna stumble twist and crawl Got 99 bottles of beer on the wall I'd rather drink than fuck ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10142 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Danasnji rucak je takav da se moram pohvaliti : integralno tjesto + posni sir + tuna , genijalno se osjecam nakon toga ![]() i ne , nisam lud da jedem tako nesto iz gusta , samo sam u procesu ispravljanja gresaka u zanje 3 godine ( odnosno skidanja 20kg koje sam natukao ) ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10143 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10144 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10147 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za ovakve stvari na Žderama dijelimo banane, čisto iz zdravstvenih razloga-više se budeš kretao ako ne visiš na forumu ![]() Ja fakat ne znam kaj je ovoj "današnjoj omladini" ![]() Sa 183-4 visine i 18 kuki imao sam 67-68 kila. Do 23-24 sam došao do 80 kila, sa 24 kuke se oženio...nakon par mjeseci zbrisao u rat. Vratio se nakon godinu dana sa dvije kile manje i malom škembicom (moj doktor tvrdi da je škembica narasla zato kaj sam iz jedne stresne situacije zbrisao u-manje stresnu ![]() Nemate pojma koliko se muškarac opusti kad napravi distancu od barem 150-200km od žene... Nakon toga lagano do 85 kila sve dok nisam polomio zglob i ligamente na nozi. Sad se vrim oko 98-100. A jadni Router ima tek 23 kuke...kaj bu tek kad se oženi ![]()
![]() |
#10148 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Strašno. Ovo se u pravom braku ne događa. ![]() Ovaj tjedan je tjedan Sponzora. Jučer špagete bolonez sa parmezanom i zeljem na salatu. Danas vinski gulaš. Sutra špek fileki. Preksutra bude dan iznenađenja jer se nismo dogovorili kaj bumo za gablec. U petak lignje ili neka teletina ispod peke.
![]() |
#10150 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...zato ja nisam u "pravom" braku ![]() za doručak dvije šnite kruha od suncokreta koje sam stostala, namazane abc sirom i gore zimska salama + ![]() ![]() kolegi s posla je danas rođendan tako da će pasti neko čašćenje na poslu za galec ![]()
![]() |
#10151 |
Moderator
|
Danas za gablec purica s mlincima. Rijetko se dobije ogroman batak sa hrpom mlinaca. Stvarno za svaku pohvalu iako smo tražili neki gablec sa žlicom. @Flare Bez brige, doći će on meni i Jelcu na instrukcije. ![]() Mislim da ćeš se ti nakom instrukcija dizat i pokušavat probudit njega, a on će se samo lagano okrenuti na drugu stranu i nešto nerazgovjetno promrmljati. ![]()
![]() |
#10152 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gah, dobila sam pivsku škembu od previše pive ovog ljeta... Stvarno oboreni rekord, al zato je i šlauf rekordan :S Tak da sad moram na neku dijetu kod koje ne skidam kilažu, jedem isto, ali i tanjim struk, da ne bih morala novu garderobu kupovat.. Koje sranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10156 |
Super Moderators
|
Ja sam danas mrknuo za gablec čobanac a za međuobrok raženi, sir sa šampinjonima i zimsku. Mislim da budem i za kasnu večeru nastavio sa sirom. Eventualno u ime zdravlja maznem i jogurt ![]()
![]() |
#10157 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uff, doma se nazderao sada, jedva disem. Grah od prekjucer + 2 kobasice+senf. ufffff....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10158 |
mrzi zimu
|
amd - nemaš pojma koliko si u krivu ![]() ![]() mene je sada uhvatila takva glad i želudac mi krulji da je to presmiješno, čak me j ekolega pitao da jel se to meni čuje želudac da mi krulji ![]() sva sreća da je gablec brzo ![]() a za doručak sam pojela pola peciva sa sirom i nutra sam natrpala mortadele ![]() ![]() bas me zanima da li će biti kaj dobro za klopat ili ću morati po bučnicu i jogurt ![]()
![]() |
#10160 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Od kad si na Žderama zapila Vucu i Sisu boje se imat posla sa tobom...valjda ih je sram kad završe pod stolom prije jedne cure... ![]() Upravo se moči žuljba, bude sutra grah i zelje ![]() Grah kuham posebno, zelje posebno. Nabavio sam šarf kobase, špek, a imam i komadić suhog mesa...brijem da se opet budem gadno usvinjio...
![]() |
![]() |
#10161 |
Moderator
|
Danas me je gablec ugodno iznenadio. Posjetili smo "Mali Raj" na Samoborskoj. Gablec švedski stol za 25 kn. Jedeš koliko možeš. Danas su imali špek fileke i grah s kobasicom. Naravno prvo smo jeli sa žlicom fileke. Nakon toga se nismo mogli odlučiti. Njoki u gorgonzoli, juneći paprikaš sa žgancima, bečki sa restanim krumpirom, svinjsko pečenje sa pekarskim krumpirom i teletina ispod peke sa krumpirom. Napravio sam kombinaciju svega mesa sa krumpirom od peke i pekarskim krumpirom uz salatu od zelja. A imaju i domaći kruh koji je odličan. Moja preporuka za gablec.
![]() |
#10162 |
Pod naletima kopita zla
|
danas dolazim doma... uzimam špek, kruh i ajvar debele komade špeka bacam na tavu i idem ih pržiti...želim nešto pošteno pojesti.. ovih par dana jedem neku piletinu itd...trebam nešto dobroga..osjecam se slabo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10166 | |
Moderator
|
Citiraj:
Razočarao si me sisa, teško... Kaj ti misliš da je meni bilo lagano piti, a preko mene žena sa pivskom škembom (ko super Hik) ? Naravno da mi je bilo mučno... ![]() Što se klope tiče, po cijele dane sam na fax-u, al moram reći da mi sve više sviđa ponuda graha sa zeljem, čušpajza etc. Definitivno najbolja hrana u toj menzi našoj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10169 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10170 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo vam pa sliniteeeeee [img=http://img523.imageshack.us/img523/5931/image163ks6.th.jpg] 56k WARNING (868kB) Jedan metak, jedan srndać i dobro društvo. EDIT: Koji je Q ovom forumu? Zbog cega vise ne rade thumbovi sa imageshacka?
![]() |
|
|